Inleverpunten

Direct inleveren bij Scanpaleis in Utrecht of gratis haal- en brengservice via inleverpunten!

Bent u op zoek naar een gemakkelijke en betrouwbare manier om uw (oude) herinneringen te laten digitaliseren? Scanpaleis heeft voor een formule gekozen waarbij met inleverpunten wordt gewerkt. Zo hoeft u niet naar ons Scancentrum in Utrecht te komen en hoeft u ook niet huiverig te zijn om uw dierbare herinneringen via de post te versturen. Een inleverpunt is een betrouwbare winkelier bij u in de buurt waar u uw materiaal met een gerust hart kunt afgeven. Het materiaal gaat direct samen met een opdrachtformulier in een bewaarcontainer. Scanpaleis verzorgt zelf het vervoer (gratis), de conversie, de controle en de facturering. Laat uw herinneringen gemakkelijk en betrouwbaar digitaliseren door Scanpaleis.

Professioneel en snel halen wij iedere week uw materiaal op bij de inleverpunten. Daarnaast brengen we ook de opdrachten die gereed zijn weer terug naar de inleverpunten. Met ONZE 100% GARANTIE kunt u er zeker van zijn dat wij alles van het begin tot het einde volledig in eigen beheer doen. Professioneel en betrouwbaar, u kunt op ons rekenen voor een vlekkeloze afhandeling van uw opdrachten. Bovendien krijgt u uw eigen materiaal weer onbeschadigd terug. Waar nodig herstellen wij uw media zodat deze weer in topconditie verkeren. Laat u verrassen door onze efficiënte werkwijze en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige resultaten.

 

 

 

Inleverpunten voor uw digitaliseer opdrachten

 

 

 

 

Inleverpunten digitaliseren

 

Werkwijze

Verzamel uw herinneringen. Verzamel uw films, foto’s , video’s, lp’s van de zolder, de garage en de salontafel in de woonkamer. Aarzel niet want u moet er toch een keer aan geloven.  

Inleverpunt bepalen

Kom direct naar Scanpaleis in Utrecht of zoek het voor u dichtstbijzijnde inleverpunt op via onderstaande handige store locator. Op dit moment hebben wij meer dan 65 inleverpunten.  

Opdrachtformulier

Vul ons opdrachtformulier in en print deze uit. Heeft u geen printer dan kunt u een formulier bij het inleverpunt invullen. Stop het formulier bij de opdracht.

Afleveren

Nu kunt u met een gerust hart uw opdracht bij het door u gekozen inleverpunt afleveren. Wij verzorgen de rest. Een medewerker van Scanpaleis haalt de opdracht op en brengt deze naar het digitaliseercentrum in Utrecht. Hier wordt de opdracht deskundig verwerkt.

Ophalen

Is de opdracht gereed? Dan sturen wij een beveiligde iDEAL-betaallink via het bedrijf Moneybird. Zodra wij van de betaling ontvangen hebben brengt een medewerker van Scanpaleis de opdracht terug naar het inleverpunt. Via een e-mail of een telefoontje van een medewerker van het inleverpunt laten wij weten dat de opdracht terug is.

       

      Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

      Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!