Veiligheid & garanties

Uw oude herinneringen zijn bij ons veilig!

Wij weten als geen ander dat uw foto’s en video’s onvervangbaar zijn, en daarom besteden wij de uiterste zorg aan de behandeling van uw materiaal. Zo zorgen wij ervoor dat uw gehele bestelling wordt uitgevoerd onder supervisie van één technicus. Ook zorgen wij ervoor dat uw materiaal niet wordt verwijderd uit uw genummerde container, behalve om te worden gedigitaliseerd. Kwaliteit en inventaris worden gecontroleerd in elke fase van het proces. Dus maakt u zich geen zorgen, uw spullen zijn veilig bij ons!

Wij versturen geen materiaal naar derden!

Alles wordt in eigen beheer opgehaald, gedigitaliseerd en retour gebracht.
Indien wij bij hoge uitzondering uw materiaal niet zelf kunnen digitaliseren dan wordt alleen na overleg en met uw uitdrukkelijke toestemming het werk bij één van onze partners gedigitaliseerd.

Betrouwbare inleverpunten

Scanpaleis werkt alleen met betrouwbare inleverpunten. Waarschijnlijk kent u zelfs de eigenaar van het inleverpunt in uw dorp of stad. Meestal zijn het ondernemers in de detailhandel waar u al jaren komt voor het maken van uw pasfoto´s of de aanschaf van een tijdschrift.

U kunt uw materiaal bij een inleverpunt in de buurt afgeven en ophalen.

U voorkomt eventueel zoekraken van uw oude herinneringen bij het versturen via de post.

U bespaart de kosten van het verzenden. Wij halen alles gratis op.

U weet aan welke betrouwbare partner u het materiaal meegeeft.

Eventuele wensen kunt u direct met het inleverpunt bij u in de buurt bespreken. 

Kwaliteitsgarantie

Onze kwaliteitsgarantie houdt in dat wij met alles streven naar de beste kwaliteit van onze dienstverlening en van het afgeleverde product: uw herinnering in digitale vorm.
De kwaliteit zit in de hele keten van inleverpunten, apparatuur, operators, software tot en met het uiteindelijke resultaat: uw digitale herinnering!
Omdat wij streven naar optimale kwaliteit kan het voorkomen dat wij contact met u opnemen om te overleggen over het materiaal dat u heeft aangeleverd. Soms is de kwaliteit, door wat voor omstandigheden dan ook, dusdanig slecht geworden dat het misschien zonde van uw geld is om het materiaal te digitaliseren.
Het kan ook voorkomen dat wij zelf besluiten om het materiaal niet om te zetten omdat anders onze apparatuur zou kunnen beschadigen. Natuurlijk houden wij u ook hiervan op de hoogte.

Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u als onze klant tevreden bent. Daar doen wij dan ook onze uiterste best voor. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Dat vinden wij natuurlijk jammer en wij zouden het prettig vinden als u met uw klachten bij ons komt. Wij gaan dan uw klacht voor u proberen op te lossen.

Compatibiliteitsgarantie

Wij garanderen dat al onze producten, met inbegrip van DVD, CD, USB-disk en harddisk voldoen aan de universele normen en specificaties. Onze DVD en CD schijven spelen in meer dan 99% van zowel de nieuwe als de spelers van afgelopen paar jaar. Wij gebruiken altijd schijven van hoge kwaliteit en printen uw afdruktitels rechtstreeks op de DVD, wij gebruiken geen stickers.
Indien u toch een probleem ondervindt dan zoeken wij hier een oplossing voor.

Privacy

Scanpaleis is zeer toegewijd aan het veilig bewaren van uw video’s, films, foto’s en geluidsopnames. Wij zullen nooit uw materiaal publiek toegankelijk maken anders dan op uw eigen uitdrukkelijke verzoek.

Scanpaleis bewaart uw gedigitaliseerde film-, foto- en geluidsopnames voor ten minste één (1) maand nadat uw bestelling voltooid is. Als u per ongeluk uw materiaal heeft verwijderd van uw computer of een extra kopie zou willen ontvangen, heeft u één (1) maand de tijd om dit verzoek aan ons door te geven. U betaalt voor deze service slechts de prijs van een gewone kopie.
Helaas kunnen wij ditzelfde niet aanbieden voor uw video materiaal omgezet naar dvd. 

Beveiliging pand

Ons pand staat op een met camera’s en met bewaking beveiligd bedrijfsterrein. Tevens is ons pand apart beveiligd met een alarmsysteem voor inbraak en brand en aangesloten op de meldkamer van Verisure.

 

Serviceomschrijving

Privacybeleid website

Algemene voorwaarden

 

 

 

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!