Digitaliseren Amsterdam

Digitaliseren Amsterdam

 

Digitaliseren Amsterdam? Kom dan naar één van onze 3 inleverpunten in Amsterdam!

 

Primera Waterlooplein

Primera van Vuure

Primera de Kameleon

 

Digitaliseren Amsterdam! Waarom uw oude herinneringen via één van onze drie inleverpunten laten digitaliseren?

  • Ten eerste werkt Scanpaleis alleen samen met betrouwbare inleverpunten.
  • Ten tweede heeft u alle beelden en audio opnames niet voor niets gemaakt in het verleden. Uw oude analoge materiaal gaat hoe dan ook in kwaliteit achteruit. Neem vandaag nog actie!
  • Ten derde is er het probleem met de apparatuur voor het digitaliseren. Deze wordt namelijk niet meer geproduceerd. Ook de bestaande apparatuur gaat achteruit en is niet meer te vervangen. Dus hoe langer u wacht met het omzetten van uw materiaal hoe moeilijker het wordt om de kwaliteit te behouden!
  • Ten vierde en zeker niet in de laatste plaats. U wilt waarschijnlijk weer snel van de oude beelden en geluidsfragmenten kunnen genieten!

Heeft u nog vragen over het digitaliseren van uw oude herinneringen dan kunt u eenvoudig bovenstaande contactformulier invullen, u krijgt meestal binnen één werkdag een reactie. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. Indien u dus vragen heeft kunt u contact opnemen met onze telefonische klantenservice:

+31 (0)30 7439244

Is alles duidelijk en heeft u besloten om uw oude film, video, beeld en geluidsmateriaal om te laten zetten? Vul dan via het online opdrachtformulier in en lever uw materiaal in bij één van onze punten in Amsterdam.

Het invullen van het formulier verplicht u tot niets.

Uw oude herinneringen op usb-stick, harddisk (hdd), solid state disk (ssd), dvd, cd of verzenden via Wetransfer.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!