Inleverpunten

Direct inleveren bij Scanpaleis in Utrecht of gratis haal- en brengservice via inleverpunten!

Zijn er ook een inleverpunten voor digitaliseeropdrachten bij u in de buurt? Niet iedereen heeft tijd en zin om naar het Scancentrum van Scanpaleis in Utrecht te komen. Ook zijn klanten vaak huiverig om hun dierbare herinneringen via de post te versturen. Scanpaleis heeft daarom voor een formule gekozen waarbij met inleverpunten wordt gewerkt. Een inleverpunt is een betrouwbare winkelier bij u in de buurt. Hier kunt u uw (oude) herinneringen met een gerust hart afgeven. Het materiaal gaat direct samen met een opdrachtformulier in een bewaarcontainer. Scanpaleis verzorgt zelf het vervoer (gratis), de conversie, de controle en de facturering.

Iedere week rijden wij zelf de inleverpunten af om uw materiaal op te halen en de opdrachten die gereed zijn weer terug te brengen.

Dit is uw 100% garantie dat wij alles van het begin tot het einde volledig in eigen beheer doen. 

Natuurlijk krijgt u uw eigen materiaal weer onbeschadigd terug. Waar nodig herstellen wij uw media.

 

 

 

Inleverpunten voor uw digitaliseer opdrachten

 

 

 

 

Inleverpunten digitaliseren

 

Werkwijze

Verzamel uw herinneringen. Verzamel uw films, foto’s , video’s, lp’s van de zolder, de garage en de salontafel in de woonkamer. Aarzel niet want u moet er toch een keer aan geloven.  

Inleverpunt bepalen

Kom direct naar Scanpaleis in Utrecht of zoek het voor u dichtstbijzijnde inleverpunt op via onderstaande handige store locator. Op dit moment hebben wij meer dan 65 inleverpunten.  

Opdrachtformulier

Vul ons opdrachtformulier in en print deze uit. Heeft u geen printer dan kunt u een formulier bij het inleverpunt invullen. Stop het formulier bij de opdracht.

Afleveren

Nu kunt u met een gerust hart uw opdracht bij het door u gekozen inleverpunt afleveren. Wij verzorgen de rest. Een medewerker van Scanpaleis haalt de opdracht op en brengt deze naar het digitaliseercentrum in Utrecht. Hier wordt de opdracht deskundig verwerkt.

Ophalen

Is de opdracht gereed? Dan sturen wij een beveiligde iDEAL-betaallink via het bedrijf Moneybird. Zodra wij van de betaling ontvangen hebben brengt een medewerker van Scanpaleis de opdracht terug naar het inleverpunt. Via een e-mail of een telefoontje van een medewerker van het inleverpunt laten wij weten dat de opdracht terug is.

       

      Gratis retourzending binnen Nederland bij opdrachten vanaf €100,-!

      Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!