Digitaliseren Amsterdam Noord Primera Waterlandplein

Digitaliseren Amsterdam Noord: omzetten van video, smalfilm, dia’s en negatieven en natuurlijk audio.

Digitaliseren Amsterdam Noord: hiervoor bent u bij Primera Waterlandplein aan het juiste adres. Onze gratis haal- en brengservice verzorgt het veilig transport van uw oude herinneringen vanaf het inleverpunt naar het Scancentrum van Scanpaleis in Utrecht. Verzamel uw films, foto’s , video’s, lp’s van zolder, de garage en misschien uit de kast in de woonkamer. Vul het opdrachtformulier in en vervolgens brengt u de opdracht naar uw inleverpunt. Wij verzorgen de rest.

Primera Waterlandplein

Digitaliseren Amsterdam Noord Primera van Vuure

Adres & openingstijden 

Waterlandplein 260
1024 NB Amsterdam
Telefoon: 020-6363614
De actuele openingstijden vindt u hier

Contact formulier


	

		

Digitaliseren oude media? Kom naar Primera Waterlandplein!

Waarom uw oude herinneringen via Primera Waterlandplein laten digitaliseren?

  • Ten eerste is Primera Waterlandplein een betrouwbaar inleverpunt voor Scanpaleis Utrecht.
  • Ten tweede heeft u alle beelden niet voor niets gemaakt in het verleden. Uw oude analoge materiaal gaat hoe dan ook in kwaliteit achteruit. Neem vandaag nog actie!
  • Ten derde is er het probleem met de apparatuur voor het digitaliseren. Deze wordt namelijk niet meer geproduceerd. Ook de bestaande apparatuur gaat achteruit en is niet meer te vervangen. Dus hoe langer u wacht met het omzetten van uw materiaal hoe moeilijker het wordt om de kwaliteit te behouden!

Heeft u nog vragen over het digitaliseren van uw oude herinneringen dan kunt u eenvoudig bovenstaande contactformulier invullen, u krijgt meestal binnen één werkdag een reactie. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. Indien u dus vragen heeft kunt u contact opnemen met onze telefonische klantenservice:

+31 (0)30 7439244

Is alles duidelijk en heeft u besloten om uw oude film, video, beeld en geluidsmateriaal om te laten zetten? Vul dan via het online opdrachtformulier in en lever uw materiaal in bij Primera Waterlandplein.

Het invullen van het formulier verplicht u tot niets.

Uw oude herinneringen op usb-stick, harddisk (hdd), dvd, cd of verzenden via Wetransfer.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!