Digitaliseren IJsselstein – Primera Achterveld

Digitaliseren IJsselstein: omzetten van video, smalfilm, dia’s en negatieven en natuurlijk audio.

Digitaliseren in IJsselstein? Dan bent u bij Primera Achterveld aan het juiste adres! Onze GRATIS haal- en brengservice verzorgt het veilige transport van al uw oude herinneringen vanaf het inleverpunt naar het Scancentrum van Scanpaleis in Utrecht. Haal uw films, foto’s, video’s en lp’s van zolder, de garage of misschien zelfs de woonkamerkast en vul het opdrachtformulier in. Wij verzorgen de rest! Laat uw oude herinneringen niet langer stof vergaren, maar maak ze voor altijd toegankelijk met onze professionele digitaliseringsdiensten.

Primera Achterveld

 

 

Digitaliseren IJsselstein Primera Achterveld

Adres & openingstijden 

De Biezen 4
3401 GD IJsselstein
Telefoon: 030-6874587
De actuele openingstijden vindt u hier

Contact formulier


	

		

Digitaliseren oude media? Kom naar Primera Achterveld!

Bent u op zoek naar professionele digitaliseringsdiensten voor uw oude media? Dan bent u bij Primera Achterveld aan het juiste adres! Waarom kiezen voor onze diensten?

  • Ten eerste zijn wij een betrouwbaar inleverpunt voor het Scancentrum van Scanpaleis Utrecht.
  • Ten tweede heeft u alle beelden immers niet voor niets gemaakt. Laat uw oude analoge materiaal niet achteruit gaan in kwaliteit, maar neem vandaag nog actie!
  • Ten derde is er het probleem met de apparatuur voor digitalisering. Deze wordt niet meer geproduceerd en bestaande apparatuur gaat achteruit en is niet te vervangen. Hoe langer u wacht met het omzetten van uw materiaal, hoe moeilijker het wordt om de kwaliteit te behouden.

Hebt u nog vragen over het digitaliseren van uw oude herinneringen? Vul dan eenvoudig ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder en zullen meestal binnen één werkdag reageren op uw vragen.

+31 (0)30 7439244

Is alles duidelijk en heeft u besloten om uw oude film, video, beeld en geluidsmateriaal om te laten zetten? Vul dan via het online opdrachtformulier in en lever uw materiaal in bij

Primera Achterveld.

Het invullen van het formulier verplicht u tot niets.

Uw oude herinneringen op usb-stick, harddisk (hdd), dvd, cd of verzenden via Wetransfer.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!