Digitaliseren Leiden ComputerPlus

Digitaliseren Leiden: hiervoor bent u bij ComputerPlus Leiden aan het juiste adres. Onze gratis haal- en brengservice verzorgt het veilig transport van uw oude herinneringen vanaf het inleverpunt naar het Scancentrum van Scanpaleis in Utrecht. Verzamel uw films, foto’s , video’s, lp’s van zolder, de garage en misschien uit de kast in de woonkamer. Vul het opdrachtformulier in en vervolgens brengt u de opdracht naar uw inleverpunt. Wij verzorgen de rest.

Adres & openingstijden 

Telderskade 2H
2321 TD Leiden
Telefoon: 071-7107423
De actuele openingstijden vindt u hier.

Over ComputerPlus Leiden

Dankzij het grote team van ComputerPlus bieden wij een breed scala aan diensten aan. Van reparatie van Smartphones, tables en computers tot aan ICT dienstverlening voor het MKB.

Al onze diensten in onderstaand overzicht.

Computerreparatie

Laptop reparatie

Apple support

Digitaliseren van oude media

Digitaliseren in Leiden? Kom naar ComputerPlus Leiden!

Waarom uw oude herinneringen via ComputerPlus Leiden laten digitaliseren?

  • Ten eerste is ComputerPlus Leiden het betrouwbare inleverpunt voor digitaliseren in Leiden.
  • Ten tweede heeft u alle beelden niet voor niets gemaakt in het verleden. Uw oude analoge materiaal gaat hoe dan ook in kwaliteit achteruit. Neem vandaag nog actie!
  • Ten derde is er het probleem met de apparatuur voor het digitaliseren. Deze wordt namelijk niet meer geproduceerd. Ook de bestaande apparatuur gaat achteruit en is niet meer te vervangen. Dus hoe langer u wacht met het omzetten van uw materiaal hoe moeilijker het wordt om de kwaliteit te behouden!

Heeft u nog vragen over het digitaliseren van uw oude herinneringen dan kunt u eenvoudig bovenstaande contactformulier invullen, u krijgt meestal binnen één werkdag een reactie. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. Indien u dus vragen heeft kunt u contact opnemen met onze telefonische klantenservice:

+31 (0)30 7439244

Is alles duidelijk en heeft u besloten om uw oude film, video, beeld en geluidsmateriaal te laten digitaliseren in Leiden? Vul dan via het online opdrachtformulier in en lever uw materiaal in bij ComputerPlus Leiden.

Het invullen van het formulier verplicht u tot niets.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!