Digitaliseren Sliedrecht Primera Sliedrecht

Digitaliseren Sliedrecht: omzetten alle soorten video, smalfilm, audio en beeld.

Digitaliseren Sliedrecht: hiervoor bent u bij Primera Sliedrecht aan het juiste adres. Onze gratis haal- en brengservice verzorgt het veilig transport van uw oude herinneringen vanaf het inleverpunt naar het Scancentrum van Scanpaleis in Utrecht. Verzamel uw films, foto’s , video’s, lp’s van zolder, de garage en misschien uit de kast in de woonkamer. Vul het opdrachtformulier in en vervolgens brengt u de opdracht naar uw inleverpunt. Wij verzorgen de rest.

Het invullen van het formulier verplicht u tot niets.

Scanpaleis verzorgt het gratis transport van uw opdracht. Uw opdracht wordt door Scanpaleis zelf bij het inleverpunt opgehaald en nadat de opdracht gedigitaliseerd is weer door onszelf teruggebracht. 

Scanpaleis is de enige in Nederland die deze service aanbiedt!

Opdracht FormulierAanmelden

Primera Sliedrecht

 

 

Digitaliseren Sliedrecht Primera Sliedrecht

Adres & openingstijden 

Burg. Winklerplein 5
3362 AA Sliedrecht
Telefoon: 0184-412080

De actuele openingstijden vindt u hier

Contact formulier


	

		

Digitaliseren Sliedrecht? Kom naar Primera Sliedrecht!

Waarom uw oude herinneringen via Primera Sliedrecht laten digitaliseren?

  • Ten eerste is Primera Sliedrecht een betrouwbaar inleverpunt voor Scanpaleis Utrecht.
  • Ten tweede heeft u alle beelden niet voor niets gemaakt in het verleden. Uw oude analoge materiaal gaat hoe dan ook in kwaliteit achteruit. Neem vandaag nog actie!
  • Ten derde is er het probleem met de apparatuur voor het digitaliseren. Deze wordt namelijk niet meer geproduceerd. Ook de bestaande apparatuur gaat achteruit en is niet meer te vervangen. Dus hoe langer u wacht met het omzetten van uw materiaal hoe moeilijker het wordt om de kwaliteit te behouden!

Heeft u nog vragen over het digitaliseren van uw oude herinneringen dan kunt u eenvoudig bovenstaande contactformulier invullen, u krijgt meestal binnen één werkdag een reactie. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. Indien u dus vragen heeft kunt u contact opnemen met onze telefonische klantenservice:

+31 (0)30 7439244

Is alles duidelijk en heeft u besloten om uw oude film, video, beeld en geluidsmateriaal om te laten zetten? Vul dan via het online opdrachtformulier in en lever uw materiaal in bij Primera Sliedrecht.

Onze tarievenScanpaleis

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!