Digitaliseren Veenendaal – Primera Van Walsem

Digitaliseren Veenendaal: omzetten video naar DVD, 8mm smalfilm naar usb, scannen van dia’s en negatieven en cassettes en Vinyl naar CD

Digitaliseren Veenendaal: hiervoor bent u bij Primera van Walsem aan het juiste adres. Onze gratis haal- en brengservice verzorgt het veilig transport van uw oude herinneringen naar het Scancentrum van Scanpaleis in Utrecht. Verzamel uw films, foto’s , video’s, lp’s van zolder, de garage en misschien uit de kast in de woonkamer. Vul het opdrachtformulier in en vervolgens brengt u de opdracht naar uw inleverpunt. Wij verzorgen de rest.

Primera Van Walsem

Digitaliseren Veenendaal: Primera Van Walsem

Adres & openingstijden 
Dr. Slotemaker de Bruïnepleid 31
3904 CX Veenendaal
Telefoon: 0318-514780
De actuele openingstijden vindt u hier
Contact formulier

	

		

Digitaliseren Veenendaal? Kom naar Primera Van Walsem!

Waarom uw oude herinneringen via Primera van Walsem laten digitaliseren? Ten eerste is Primera van Walsem een betrouwbaar inleverpunt voor Scanpaleis. Ten tweede heeft u alle beelden niet voor niets gemaakt in het verleden. Uw oude analoge materiaal gaat hoe dan ook in kwaliteit achteruit. Ten derde is er een probleem met de apparatuur voor het digitaliseren. Deze wordt namelijk niet meer geproduceerd. Ook de bestaande apparatuur gaat achteruit en is niet meer te vervangen. Dus hoe langer u wacht met het omzetten van uw materiaal hoe moeilijker het wordt om de kwaliteit te behouden.

Heeft u nog vragen over het digitaliseren van uw oude herinneringen dan kunt u eenvoudig bovenstaande contactformulier invullen, u krijgt meestal binnen één werkdag een reactie. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord. Indien u dus vragen heeft kunt u contact opnemen met onze telefonische klantenservice:

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!