Primera Sanders Skagerhof – Digitaliseren Hoofddorp

Digitaliseren bij Primera Sanders Skagerhof in Hoofdorp

Digitaliseren in Hooddorp? Bij Primera Sanders Skagerhof ben je aan het juiste adres! Profiteer van onze gratis haal- en brengservice, die zorgt voor een veilig transport van jouw oude herinneringen vanaf ons inleverpunt naar het Scancentrum van Scanpaleis in Utrecht. Haal die films, foto’s, video’s, en lp’s van zolder, uit de garage, of zelfs uit de woonkamerkast. Vul eenvoudig het opdrachtformulier in en lever de opdracht in bij ons inleverpunt. De rest regelen wij voor jou!

Primera Sanders Skagerhof

Digitaliseren Hoofddorp – Primera Sanders Skagerhof

Adres & openingstijden 

Skagerak 218
2133 DW Hoofddorp
Telefoon: 023-5640556
De actuele openingstijden vindt u hier.
Contactformulier


	

		

Geef jouw herinneringen een digitale make-over in Hoofddorp! Ontdek waarom Primera Sanders Skagerhof dé plek is voor het omzetten van jouw video’s.

Waarom kiezen voor Primera Sanders Skagerhof?

  1. Betrouwbaar Inleverpunt voor Scanpaleis: Bij ons inleverpunt ben je verzekerd van een betrouwbare service als officiële partner van Scanpaleis. Vertrouw je kostbare herinneringen aan ons toe voor een zorgvuldige digitalisering.
  2. Bescherm je Oude Beelden: Je hebt die kostbare momenten niet voor niets vastgelegd. Helaas verliezen analoge materialen na verloop van tijd hun kwaliteit. Neem vandaag nog actie om de pracht van je herinneringen te behouden!
  3. Probleemloze Digitalisering: Wacht niet te lang, want de benodigde apparatuur voor digitalisering wordt niet meer geproduceerd, en bestaande apparaten gaan achteruit. Neem het heft in eigen handen en laat je video’s nu digitaliseren bij Primera Sanders Skagerhof! Wij digitaliseren bijna alle soorten oude media, van VHS videobanden tot 16mm smalfilm, van kleinbeelddia’s tot vlakfilm, van foto’s tot fotoboeken. Op usb-stick of verzonden via Wetransfer.

Wacht niet langer – geef jouw herinneringen de aandacht die ze verdienen en laat jouw verleden tot leven brengen met haarscherpe digitale kwaliteit!

Heb je nog vragen over het digitaliseren van je dierbare herinneringen? Vul eenvoudig het contactformulier in, en je ontvangt meestal binnen één werkdag een reactie. We staan ook graag telefonisch voor je klaar. Neem gerust contact op met onze klantenservice via onderstaand telefoonnummer:

+31 (0)30 7439244

Bij Scanpaleis streven we ernaar om jouw vragen snel en efficiënt te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen – we helpen je graag verder!

Vul het online opdrachtformulier in.
Lever je materiaal in bij Primera Sanders Skagerhof in Hoofddorp.
Het invullen van het formulier verplicht je tot niets. Het is de eerste stap naar het behoud van jouw kostbare herinneringen in digitale pracht. Wacht niet langer en geef jouw verleden de aandacht die het verdient!

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!