Media

Zorg dat uw oude media niet verloren gaat. Laat uw herinneringen professioneel omzetten door Scanpaleis! 

Het omzetten van oude media naar nieuwe media is van groot belang! Uw oude beelden zullen hoe dan ook slechter worden of helemaal verloren gaan. De veroudering gaat door.  Wees er dus op tijd bij.

Digitaliseren? Ga direct naar al onze scherpe tarieven !

 

Digitaliseren van gebroken media zoals VHS banden

Video digitaliseren

Video omzetten naar MP4 op USB-stick is één van onze opties. Ook is het mogelijk om uw materiaal nog om te laten zetten naar bijvoorbeeld een DVD. Het voordeel van MP4 is dat u deze zelf kunt bewerken op uw computer. Het MP4 bestand is zeer geschikt voor zowel uw Apple computer als een Windows PC. 

Ga direct naar Video.

Digitaliseren van gebroken media zoals smalfilms. 

Smalfilm digitaliseren

Ook smalfilm zetten wij standaard over naar MP4. Al uw losse spoelen komen als aparte hoofdstukken op bijvoorbeeld een USB-stick te staan. Een groot voordeel van MP4 is het kunnen bewerken en delen van uw films. Opslaan kan op USB-stick, HDD, SSD en verzenden via Wetransfer.

Ga direct naar Smalfilm

 

Digitaliseren van media zoals dia's en negatieven. 

Beeld digitaliseren

Dia’s, negatieven, losse foto’s en complete fotoalbums digitaliseren wij voor u naar een jpeg of tiff bestand. Standaard gebruiken wij jpeg. U kunt verschillende resoluties kiezen waarin moet worden gedigitaliseerd. Standaard digitaliseren wij negatieven en dia’s in 2400 dpi en foto’s etc. in 300dpi.

Ga direct naar Beeld

Digitaliseren van gebroken media zoals cassettes

Geluid digitaliseren

Uw geluidsherinneringen om laten zetten naar CD of MP3 is voor uw een goede manier om nieuw leven aan uw oude opnames te geven. U heeft dan zelfs de mogelijkheid om uw muziek via een tablet of een pc te beluisteren. Standaard zetten wij om naar MP3 en op verzoek zetten wij om naar bijvoorbeeld CD.

Ga direct naar Geluid

In de regel zorgen wij ervoor dat uw materiaal binnen 3 weken klaar is. Voor veel klanten is dit geen enkel probleem. Heeft u uw materiaal wel sneller nodig? Kijk dan bij spoedopdrachten.
Onze prijzen zijn transparant, eenvoudig uit te rekenen en nergens verborgen kosten.
Scanpaleis digitaliseert in eigen beheer. Uw materiaal gaat bij ons één keer de deur uit: gedigitaliseerd naar u retour.
Onze gratis dienst haalt en brengt uw materiaal veilig en vertrouwd bij één van de vele inleverpunten bij u in de buurt.
Wat houden onze garantie voorwaarden in? Kijk daarvoor bij garanties.
Niets heeft het eeuwige leven. Maar door uw materiaal te laten digitaliseren kunt u weer vele jaren verder met uw herinneringen

 

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!