8-track audio cassette

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

8-track of eight-track audiocassette overzetten naar mp3 of cd

8-track of eight-track 8 sporen audiocassette

 
De 8-track of eight-track is een in 1964 ontwikkelde 8 sporen audio cassette.  De 8-track is een tijdlang populair geweest voor het weergeven van muziek, vooral in autoradio’s

Begin vandaag met het omzetten van uw 8-track cassette op CD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier.

Kan je ook een 8-track cassette overzetten naar digitale bestanden die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw 8-track cassette als digitaal bestand om laten zetten welke eenvoudige te bewerking is op uw computer. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw audio transfer order voor een kleine meerprijs dan enkel naar CD conversie. Voor de normale prijs kunt u ook kiezen of naar CD of naar een digitaal bestand zoals bijvoorbeeld MP3.

Wat is een 8-track cassette?

De naam ontleent de cassette aan de acht audiosporen op de band, waardoor vier stereo-opnames parallel kunnen worden opgenomen. Door de magneetkoppen dwars op de looprichting van de band te verplaatsen, kan tussen de vier opnames heen en weer worden geschakeld.

Waarom zou u uw 8-track cassette overzetten?

Er zijn een aantal van redenen om uw 8-track audio cassette over te zetten naar CD’s of een digitaal bestand. Ten eerste, 8-track audio cassettes verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Ten tweede, een ander probleem is het feit dat er haast geen recorders beschikbaar zijn.

Veel mensen beschikken niet langer over een 8-track recorder. Het digitaliseren van hun cassettes is de enige manier om weer van deze muziek te genieten.

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw 8-track naar CD of MP3 conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van vele soorten audioformaten naar een digitaal bestand. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit CD of audiobestand van elke eight-track cassette krijgt. We maken gebruik van de beste recorders en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw audiotapes. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. Eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon op: 

+31 (0)30 7439244
, Facebook, Twitter of e-mail voor assistentie. Onze klantenservice is altijd blij om te helpen  en beantwoord alle vragen die u misschien heeft.

Krijg ik mijn originele 8-track terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw oorspronkelijke 8-track tape samen met uw nieuwe CD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Welke audioformaten digitaliseren wij?

Digitaliseren cassette

Digitaliseren LP

Digitaliseren miniDisc

Digitaliseren dat-tape

Digitaliseren audiospoel

 

Digitaliseren Microcassette

 

 

 

Gratis retourzending binnen Nederland bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!