Dat-tape

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

Digital audio tape overzetten op cd of  als mp3 bestand.

Dat-tape digitaliseren

 
De dat-tape of digital audio tape is een soort compact cassette van hoge kwaliteit.  De dat-tape is nauwelijks doorgedrongen tot de huiskamer terwijl deze wel bij radiostations en studio’s professioneel werd gebruikt. Qua uiterlijk is hij vergelijkbaar met de compact cassette.

Begin vandaag met het omzetten van uw dat-tape op CD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier.

Kan je ook dat-tape overzetten naar digitale bestanden die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw dat-tape als digitale bestanden om laten zetten die eenvoudige te bewerking zijn op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw audio transfer order voor een kleine meerprijs dan enkel naar CD conversie. Voor de normale prijs kunt u ook kiezen of naar CD of naar een digitaal bestand zoals bijvoorbeeld MP3.

Wat zijn dat-tape?

Digital Audio Tape is een afspeelmedium ontwikkeld door Sony en geïntroduceerd in 1987. Qua uiterlijk is hij vergelijkbaar met een Compact Cassette. Zoals de naam al doet vermoeden, de opname is digitaal in plaats van analoog.

Waarom zou u uw dat-tape overzetten?

Er zijn een aantal van redenen om uw dat-tape’s over te zetten naar CD’s of digitale bestanden. Ten eerste, dat-tape’s verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Ten tweede, een ander probleem is het feit dat er steeds minder dat-recorders beschikbaar zijn.

Veel mensen beschikken niet langer over een dat-recorder. Het digitaliseren van hun banden is de enige manier om weer van deze muziek te genieten.

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw dat-tape naar CD conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van dat-tape naar CD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit CD’s van elke dat-tape krijgt. We maken gebruik van de beste dat-recorders en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit CD’s van uw dat-tape’s.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw dat-tapes. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de informatie op onze contactpagina.

Krijg ik mijn originele dat-tape’s terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw oorspronkelijke dat-tape’s samen met uw nieuwe CD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn dat-tape leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw dat-tape’s te digitaliseren omdat de dat-tape leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw dat-tape band gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

Gratis retourzending binnen Nederland bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!