MicroCassette

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

Uw Microcassette op cd of mp3 bestand.

Mini-Cassette digitaliseren

 
Een Microcassette is een audio opslag medium ge√Įntroduceerd door Olympus in 1969. De microcassette gebruikt dezelfde breedte als de¬†magneetband de Compact Cassette, maar in een veel kleinere¬†behuizing.

Begin vandaag met het omzetten van uw Microcassette op CD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier.

Kan je ook Microcassettes overzetten naar digitale bestanden die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw Microcassette als digitale bestanden om laten zetten die eenvoudige te bewerking zijn op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw audio transfer order voor een kleine meerprijs dan enkel naar CD conversie. Voor de normale prijs kunt u ook kiezen of naar CD of naar een digitaal bestand zoals bijvoorbeeld MP3.

Wat zijn Microcassette bandjes?

Microcassettes zijn meestal gebruikt voor het opnemen van spraak. In het bijzonder worden zij gewoonlijk gebruikt dicteerapparaten en antwoordapparaten. Echter microcassettes werden ook gebruikt als een medium voor de opslag van computergegevens en als medium voor het opnemen van muziek.

Waarom zou u uw Microcassettes overzetten?

Er zijn tal van redenen om uw Microcassettes¬†over te zetten¬†naar CD’s¬†of digitale bestanden. Ten eerste, Microcassettes¬†verslechteren na verloop van tijd omdat het¬†een magnetisch medium is. Met de juiste opslag technieken kunnen¬†Microcassettes¬†tot 25 jaar¬†mee gaan, en soms zelfs langer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit ¬†van Microcassettes¬†gaat merkbaar achteruit¬†na slechts vijf jaar. Een ander probleem is het feit dat er¬†steeds minder Microcassettes¬†beschikbaar zijn.

Veel mensen beschikken niet langer over een apparatuur om Microcassettes af te spelen. Digitaliseren van hun bandjes is de enige manier om deze weer te beluisteren .

Tenslotte, de voordelen van CD’s¬†of digitale bestanden van de microcassettes¬†zijn talrijk. Omdat het digitaal is, kunnen CD’s worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. Aangezien de meeste dicteerapparaten en antwoordapparaten¬†zijn vervangen door cd-spelers, kunt u weer de¬†oude opnames beluisteren.

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw cassette naar CD conversie?

Ervaring¬†– Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden¬†begonnen met het omzetten van microcassettes¬†naar CD. Als gevolg daarvan hebben wij¬†een proces ontwikkeld welke¬†ervoor zorgt dat¬†onze klanten een hoge kwaliteit CD’s¬†van elke microcassettes¬†krijgt. We maken gebruik van de beste cassettedecks¬†en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit CD’s van uw cassettebandjes.

Service en garantie РScanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw microcassettes. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice РWij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de informatie op onze contactpagina.

Krijg ik mijn originele microcassettes terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw oorspronkelijke microcassettes¬†samen met uw nieuwe CD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn microcassettes leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw microcassettes te digitaliseren omdat de cassette leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw microcassettes gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!