MiniDisc digitaliseren

miniDisc digitaliseren

Opdracht FormulierAanmelden

Digitaliseren miniDisc naar MP3, WAV of CD

MiniDisc digitaliseren digitaliseren: in de meeste gevallen worden miniDisc¬†omgezet naar een bestand in MP3 of WAV formaat en op een usb-stick gezet. Scanpaleis zet beide formaten zonder extra kosten voor u op een usb-stick. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om uw miniDisc¬†op cd te laten zetten. Het nadeel hiervan is alleen dat een cd kwetsbaarder is en minder eenvoudig te kopi√ęren is.

Prijs per
Aantalcassette, miniDisc, Dat-tape, DCC
1 ‚ā¨20,00
2 - 9‚ā¨17,50
10 - 19‚ā¨15,00
20 of meer‚ā¨12,50

LPSingle
Aantal platen33/7845
1 ‚ā¨20,00‚ā¨17,50
2 - 9‚ā¨17,50‚ā¨15,00
10 - 19‚ā¨15,00‚ā¨12,50
20 of meer‚ā¨12,50‚ā¨10,00

Onze prijslijsten gelden voor de volgende geluidsdragers:

Cassettebandje, microCassette, Digital Audio Tape (DAT), miniDisc, LP en single, 8-track audio cassette

  • Voor het verzenden via Wetransfer brengen wij ‚ā¨5,00 per 20GB of een deel hiervan in rekening.
  • De vermelde prijzen zijn per stuk.
  • CD naar MP3 bestand omzetten ‚ā¨5,- per stuk.
  • Reparatie cassettebandjes ‚ā¨10,00 per band. Reparatie is altijd in combinatie met een digitaliseeropdracht.¬†
  • CD opslag is bij de prijs inbegrepen. Bij MP3 & WAV komen er kosten bij voor het opslagmedia. Kijk hiervoor bij tarieven.

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor het digitaliseren van miniDisc digitaliseren?

Ervaring¬†– Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden¬†begonnen met het omzetten van audio. Het resultaat daarvan is dat wij¬†een proces ontwikkeld hebben welke¬†ervoor zorgt dat¬†onze klanten een hoge kwaliteit MP3, WAV en CD’s¬†van elke miniDisc¬†krijgt. We maken gebruik van de beste afspeel- & opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit.

Service en garantie РScanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw miniDisc. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice РWij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de informatie op onze contactpagina.

Krijg ik mijn originele miniDisc terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw oorspronkelijke miniDisc¬†samen met uw nieuwe CD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn miniDisc leeg of defect is?

MiniDisc omzetten naar digitaal is niet altijd mogelijk omdat de miniDisc leeg of defect is. Als de miniDisc leeg is dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw miniDisc defect is dan kunnen we hem helaas niet repareren.

Over het formaat miniDisc

MiniDisc was een magneto-optisch schijfformaat voor audio, ge√Įntroduceerd door Sony in 1992.

MiniDisc, samen met de¬†Digital Compact Cassette¬†die in hetzelfde jaar werd uitgebracht, was bedoeld als vervanging voor de¬†Compact Cassette¬†.¬†Sony’s eerdere poging om de Compact Cassette te vervangen was¬†Digital Audio Tape (DAT),¬†maar dit was op de consumentenmarkt mislukt.

MiniDiscs waren erg populair in Japan, maar hadden elders een beperkte impact. Er was een kleiner aantal vooraf opgenomen albums beschikbaar dan andere formaten, en rond 1995 kreeg het te maken met concurrentie van andere opneembare formaten zoals de cd-r .

Een incompatibele variant voor gegevensopslag,¬†MD Data¬†, werd in 1993 ge√Įntroduceerd, maar mislukte.¬†Later introduceerde¬†Hi-MD¬†schijven met een hogere capaciteit, die konden worden gebruikt voor gegevens en audio, en was compatibel met MiniDisc, maar Hi-MD zelf werd in 2011 stopgezet.

De schijf zelf is ondergebracht in een cartridge met een sluiter en kan worden opgenomen (blanco) of vooraf worden opgenomen. Capaciteiten varieerden van 60 minuten tot 74 of 80 minuten. Gegevens worden gelezen naar een geheugenbuffer om overslaan te voorkomen, behalve onder extreme omstandigheden.

De laatste MiniDisc-spelers werden in 2013 verkocht.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!