MiniDisc

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

MiniDisc overzetten op cd of als mp3 bestand.

miniDisc digitaliseren

 
De miniDisc is een in 1991 door Sony geïntroduceerd digitaal medium dat oorspronkelijk bedoeld was om de gewone compactcassette te vervangen. De miniDisc is nooit een groot succes geworden

Begin vandaag met het omzetten van uw miniDisc op CD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier.

Kan je ook miniDisc overzetten naar digitale bestanden die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw miniDiscs als digitale bestanden om laten zetten die eenvoudige te bewerking zijn op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw audio transfer order voor een kleine meerprijs dan enkel naar CD conversie. Voor de normale prijs kunt u ook kiezen of naar CD of naar een digitaal bestand zoals bijvoorbeeld MP3.

Wat zijn miniDisc’s?

De miniDisc is een in 1991 door Sony geïntroduceerd digitaal medium. De minidisc bestaat uit een kwetsbare magneto-optische schijf van 64 mm, daaromheen zit een hoesje met een klepje dat opengaat in de minidiscspeler, zodat de leeskop de schijf kan lezen of beschrijven.

Waarom zou u uw miniDisc overzetten?

Er is één belangrijke reden om uw miniDisc over te zetten naar CD’s of digitale bestand en dat is het feit dat er steeds minder miniDisc spelers beschikbaar zijn. In 2011 stopte Sony met de productie van walkmans voor minidiscs

Veel mensen beschikken niet langer over een miniDisc speler. Het digitaliseren van hun miniDiscs is de enige manier om weer van deze muziek te genieten.

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw miniDisc naar CD conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van miniDisc naar CD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit CD’s van elke miniDisc krijgt. We maken gebruik van de beste miniDiscs spelers en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit CD’s van uw miniDiscs.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw miniDiscs. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de informatie op onze contactpagina.

Krijg ik mijn originele miniDiscs terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw oorspronkelijke miniDiscs samen met uw nieuwe CD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn miniDisc leeg of defect is?

Als we niet in staat zijn om één van uw miniDiscs te digitaliseren omdat de miniDisc leeg of defect is, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening.

Gratis retourzending binnen Nederland bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!