Digitaliseren losse foto’s uit fotoalbum

Digitaliseren losse foto’s uit fotoalbum.

Digitaliseren losse foto’s uit fotoalbum brengt nieuw leven terug in uw oude herinneringen. Foto’s hebben niet het eeuwige leven en als ze uit het zicht zijn in een kast of in de kelder dan verslechteren ze elke dag een beetje meer. Er zijn eindeloos veel omstandigheden die uw foto’s in gevaar brengen en de enige manier om te garanderen dat de kwaliteit van uw herinneringen optimaal blijft is om ze digitaal te bewaren. Scanpaleis heeft de perfecte dienst om foto’s te scannen die u helpen de herinneringen voor het leven te behouden.

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

Door het omzetten van uw foto’s naar een digitaal formaat, zijn uw foto’s beschermt tegen stof, verval, krassen en andere schadelijke effecten van de tijd. Digitale beelden worden ook niet beïnvloed door het slechte milieu, met inbegrip van vochtigheid, extreme temperaturen en te veel licht. U zult u ook geen zorgen meer hoeven te maken dat uw collectie foto’s verloren of beschadigd raakt als gevolg van een ramp, brand, overstroming of andere onvoorziene omstandigheden. Scanpaleis verwerkt alle type van foto’s, waaronder prints, negatieven en dia’s. Ons verwerkingsproces voor gedrukte foto’s, kan omgaan met alle formaten, die kleurenfoto’s, polaroids, of zwart-wit foto’s hebben. U hoeft zich geen zorgen te maken over de afmetingen van uw foto’s, omdat we alle prints die in een verscheidenheid van grootte werden afgedrukt tot A3 kunnen scannen.

Digitaliseren losse foto’s uit fotoalbum: de volgorde blijft intact

Uw albums worden precies teruggestuurd/teruggebracht zoals ze zijn ontvangen. Wij besteden extra aandacht aan het inscannen om ervoor te zorgen dat de volgorde van uw foto’s intact blijft. Wij zijn ons ervan bewust dat het veel tijd heeft gekost om een familiefotoalbum te maken en ons team is er in gespecialiseerd elke gescand beeld op zijn oorspronkelijke plaats terug te stoppen. Met andere woorden, u zult uw albums terugkrijgen in exacte dezelfde staat waarin ze zijn verzonden.

Organisatie

We bootsen de organisatie die u zelf heeft ingesteld na in de folders op usb-stick. Als uw albums individueel zijn gelabeld, zullen we de titel van een digitale folder gebruiken met dezelfde naam als de albums. Ook andere namen en titels proberen wij hierin te gebruiken. Op die manier zal de digitale kopie vrijwel identiek zijn aan die van uw fysieke albums. Als u op het album “Zomervakantie 1964” heeft staan, zult u elk beeld uit dit album op de usb-stick terugvinden in een folder met dezelfde naam. Eventuele paginanummers/aanduidingen verwerken wij op dezelfde manier.

Kwaliteitscontrole

Onze professionals scannen zorgvuldig elk afzonderlijke foto uit het album. Alle beelden worden met de hand gescand en afzonderlijk bewerkt om ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteit eindresultaat krijgen. Tijdens de editing fase wordt elk beeld verbeterd door kleurcorrectie, rode ogen en het verwijderen van stof en digitaal bijsnijden van de foto’s. 

 

Ons proces van fotoscanning (digitaliseren losse foto’s uit fotoalbum).

1. Reiniging en voorbereiding

Alle foto’s worden indien nodig individueel gereinigd met perslucht en eventueel een pluisvrije doek.

2. Het scannen

Elke foto wordt gescand met behulp van de hoogste kwaliteit apparatuur.

3. Het bewerken van

Onze technici corrigeren elk beeld, waaronder digitaal bijsnijden, roteren, kleurcorrectie en rode ogen verwijderen.

4. Het wegschrijven op schijf of harde schijf

De zojuist gedigitaliseerde beelden kunnen bijvoorbeeld worden opgeslagen op usb-stick, externe harde schijf of verzonden via Wetransfer.

5. Geniet

Geniet van uw digitale herinneringen met vrienden en familie!

Digitaliseren losse foto's uit fotoalbum: fotoboek Venetië

Gondel Venetië

 

Rialtobrug Venetië

Venetiaanse maskers

 

 

 

Losse foto'sLosse foto's uit albumpagina
Aantal300 dpi600 dpi300 dpi600 dpi
1 - 500€0,39€0,49€0,59€0,69
501 - 1000€0,36€0,46€0,56€0,66
1001 - 2500€0,33€0,43€0,53€0,63
meer dan 2500€0,30€0,40€0,50€0,60

Foto’s

 • Bij het digitaliseren van foto’s heeft u altijd een basisprijs van €10,-.
 • De vermelde prijzen zijn per foto.
 • Extra diashow DVD: €15,-.
 • Voor het verzenden via Wetransfer brengen wij €5,00 per 20GB of een deel hiervan in rekening.

Voor het digitaliseren van foto’s tot formaat A3 maken wij onderscheid tussen:

 • Losse foto’s (zie prijstabel)
 • Losse foto’s uit albumpagina’s* (zie prijstabel)
 • Pagina’s uit albums*

Scannen pagina uit album d.m.v.**:

 • Flatbed scanner 300dpi: €0,95 per pagina.
 • Flatbed scanner 600dpi: €1,45 per pagina.
 • Overhead scanner 300dpi: €0,50 per pagina.
 • Overhead scanner 600dpi: €0,60 per pagina.

* Bovenop de basisprijs voor het inscannen van foto’s komt voor het inscannen van foto’s uit albums of pagina’s uit albums per fotoboek €10,00 starttarief.

* Bovenop de basisprijs voor het inscannen van foto’s komt voor het inscannen van foto’s uit een een album met insteekmappen per album €5,00 starttarief. De foto’s worden hierbij niet teruggestopt in de vakjes.

** Scannen d.m.v. een flatbed scanner geeft de beste kwaliteit.

Wij scannen afgedrukte foto’s tot formaat A3. Zijn uw foto’s groter dan A4 maar kleiner dan A3 dan berekenen wij de prijs zoals een pagina uit een fotoalbum.


	

		

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!