Fotoalbum digitaliseren

Fotoalbum digitaliseren

Fotoalbum digitaliseren brengt nieuw leven terug in uw oude herinneringen. Fotoalbums hebben niet het eeuwige leven en als ze uit het zicht zijn in een kast of in de kelder dan verslechteren ze elke dag een beetje meer. Er zijn eindeloos veel omstandigheden die uw fotoalbums in gevaar brengen en de enige manier om te garanderen dat de kwaliteit van uw herinneringen optimaal blijft is om ze digitaal te bewaren. Scanpaleis heeft de perfecte dienst om fotoalbums te scannen die u helpen de herinneringen voor het leven te behouden.

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

Fotoalbum digitaliseren

Door het omzetten van uw fotoalbums naar een digitaal formaat, zijn uw fotoalbums beschermt tegen stof, verval, krassen en andere schadelijke effecten van de tijd. Digitale beelden worden ook niet beïnvloed door het slechte milieu, met inbegrip van vochtigheid, extreme temperaturen en te veel licht. U zult u ook geen zorgen meer hoeven te maken dat uw collectie fotoalbums verloren of beschadigd raakt als gevolg van een ramp, brand, overstroming of andere onvoorziene omstandigheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de afmetingen van uw fotoalbums, omdat we alle fotoalbums die in een verscheidenheid van grootte werden verkocht tot A4 kunnen scannen.

Fotoalbum digitaliseren, de volgorde blijft intact.

Uw albums worden precies teruggestuurd/teruggebracht zoals ze zijn ontvangen. Wij besteden extra aandacht aan het inscannen om ervoor te zorgen dat de volgorde van pagina’s intact blijft. Wij zijn ons ervan bewust dat het veel tijd heeft gekost om een familiefotoalbum te maken en ons team is er in gespecialiseerd elke gescande pagina op zijn oorspronkelijke plaats terug te stoppen. Met andere woorden, u zult uw albums terugkrijgen in exacte dezelfde staat waarin ze zijn verzonden.

Organisatie

We bootsen de organisatie die u zelf heeft ingesteld na in de folders op dvd. Als uw albums individueel zijn gelabeld, zullen we de titel van een digitale folder gebruiken met dezelfde naam als de albums. Ook andere namen en titels proberen wij hierin te gebruiken. Op die manier zal de digitale kopie vrijwel identiek zijn aan die van uw fysieke albums. Als u op het album “Zomervakantie 1964” heeft staan, zult u elk beeld uit dit album op de dvd terugvinden in een folder met dezelfde naam. Eventuele paginanummers/aanduidingen verwerken wij op dezelfde manier.

Kwaliteitscontrole

Onze professionals scannen zorgvuldig elk afzonderlijke pagina uit het album. Alle pagina’s worden met de hand gescand en afzonderlijk bewerkt om ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteit eindresultaat krijgen. Tijdens de editing fase wordt elke pagina verbeterd door kleurcorrectie, rode ogen en het verwijderen van stof en bijsnijden van de hele pagina’s. 

 

Ons proces van scanning (fotoalbum digitaliseren)

1. Reiniging en voorbereiding

Alle pagina’s worden individueel gereinigd met perslucht en een pluisvrije doek.

2. Het scannen

Elke pagina wordt gescand met behulp van de hoogste kwaliteit apparatuur.

3. Het bewerken van

Onze technici corrigeren elk pagina, waaronder bijsnijden, roteren, kleurcorrectie en rode ogen verwijderen.

4. Het wegschrijven op schijf of harde schijf

De zojuist gedigitaliseerde pagina’s kunnen bijvoordeeld worden opgeslagen op cd, dvd, externe harde schijf of verzonden via Wetransfer.

5. Geniet

Geniet van uw digitale herinneringen met vrienden en familie!

 

 

 

Digitaliseren fotoalbum

 

 

Losse foto'sLosse foto's uit albumpagina
Aantal300 dpi600 dpi300 dpi600 dpi
1 - 500€0,39€0,49€0,59€0,69
501 - 1000€0,36€0,46€0,56€0,66
1001 - 2500€0,33€0,43€0,53€0,63
meer dan 2500€0,30€0,40€0,50€0,60

Foto’s

 • Bij het digitaliseren van foto’s heeft u altijd een basisprijs van €10,-.
 • De vermelde prijzen zijn per foto.
 • Extra diashow DVD: €15,-.
 • Voor het verzenden via Wetransfer brengen wij €5,00 per 20GB of een deel hiervan in rekening.

Voor het digitaliseren van foto’s tot formaat A4 maken wij onderscheid tussen:

 • Losse foto’s (zie prijstabel)
 • Losse foto’s uit albumpagina’s* (zie prijstabel)
 • Pagina’s uit albums*

Scannen pagina uit album d.m.v.**:

 • Flatbed scanner 300dpi: €0,95 per pagina.
 • Flatbed scanner 600dpi: €1,45 per pagina.
 • Overhead scanner 300dpi: €0,50 per pagina.
 • Overhead scanner 600dpi: €0,60 per pagina.

* Bovenop de basisprijs voor het inscannen van foto’s komt voor het inscannen van foto’s uit albums of pagina’s uit albums per fotoboek €10,00 starttarief.

** Scannen d.m.v. een flatbed scanner geeft de beste kwaliteit.

Wij scannen afgedrukte foto’s tot formaat A3. Zijn uw foto’s groter dan A4 maar kleiner dan A3 dan berekenen wij de prijs  zoals een pagina uit een fotoalbum.


	

		

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!