8 mm film digitaliseren

 

8 mm film digitaliseren

 

8 mm film digitaliseren

Geen filmprojector meer of is deze kapot? Dan is 8 mm film digitaliseren misschien een goede optie? Je oude herinneringen van jezelf of misschien jouw vader of je oma wil je niet verloren laten gaan. Oude apparatuur hiervoor aanschaffen is misschien ook niet de beste oplossing. Dat kan veel makkelijker en beter! Laat je super 8 film digitaliseren, 16mm films en voor een enkeling ook nog de 9,5 mm films digitaliseren bij Scanpaleis en bekijk die beelden op je Smart TV, computer, tablet en smartphone of deel ze via sociale media. Als wij jouw smalfilms digitaliseren, dan doen wij dat met de beste apparatuur. Na het digitaliseren krijg jij jouw films natuurlijk gewoon weer onbeschadigd terug samen met de digitale beelden. Zo gaan de dierbare herinneringen niet meer verloren. We zetten de beelden om naar een MP4 bestand op een usb-stick, een harde schijf of verzenden deze via Wetransfer. 8mm film digitaliseren naar een DVD kan natuurlijk ook nog steeds maar raden wij niet aan. Zo eenvoudig is het om je 8 mm films te laten digitaliseren bij Scanpaleis!

 

Smalfilm digitaliseren? Waar kan ik mijn opdracht inleveren?

Direct langskomen om te laten digitaliseren kan bij meer dan 60 inleverpunten. In bijna alle gevallen kan je, zonder afspraak, jouw gedigitaliseerde beelden binnen drie weken ophalen. Onze gratis haal- en brengservice zorgt voor een veilig transport van en naar het inleverpunt. Alle opdrachten halen wij zelf op! Geen inleverpunten bij jou in de buurt, dan kan je het materiaal ook gewoon afleveren bij onze vestiging in Utrecht. Ook hier kan je zonder afspraak langskomen. Opsturen naar Scanpaleis in Utrechts is natuurlijk altijd mogelijk. Na het digitaliseren zorgen wij ervoor dat jij jouw beelden zo snel mogelijk terug ontvangt inclusief de digitale versies. Wil je een schatting van de kosten? Gebruik dan onderstaande handige tool & prijslijst of bel of mail ons even. Zelfs whatsappen is mogelijk!


	

		
Smalfilm - 8mm - Dubbel 8 mm
Super 8 mm - Single 8 mm - 9.5 mm - 16 mm
Kwaliteit
HD2K4K
Smalfilm1920x1080 MP42560x1440 MP43480x2160 MP4
8mm/Dubbel 8€1,50€2,25€3,00
Super8/Single 8€1,50€2,25€3,00
9.5 mm€3,00€4,00€5,00
16 mm€2,50€3,50€4,50
Wetgate toepassen alle formaten €0,75 per minuut extra.
Voor professionele producties ook ProRes 422 formaat mogelijk.
Super8 smalfilm digitaliseren

ONZE FILMFABRIEK HDS+  SCANNER

De Filmfabriek HDS + scanner is geschikt voor het haarscherp scannen van oud filmmateriaal. Uitgerust met geavanceerde Wetgate-technologie, worden frames moeiteloos één voor één gedigitaliseerd.

Of het nu super 8, 8mm, 9,5 mm of 16 mm is, de Filmfabriek HDS + scanner levert adembenemende resultaten voor onze klanten. Scannen in HD, 2K of 4K met en zonder geluid!

Wetgate Scanning

Om de beste resultaten te garanderen bij het digitaliseren van uw film, kan Scanpaleis als één van de weinige in Nederland Wetgate-scanning toepassen. Met deze geavanceerde techniek kan zelfs een beschadigde film worden hersteld tot een scherp en mooi eindproduct. Wetgate toepassen zorgt voor een (verticale) krasverwijdering van 90-95%. Het resultaat wordt zichtbaar mooier.

 

Andere digitaliseer opties bij Scanpaleis

Scanpaleis kan ruim 70 soorten oude media digitaliseren. Teveel om op te noemen maar toch een kleine selectie: VHS, SVHS, miniDV, Hi8, Digital 8, Video8, Betamax, 8mm, dubbel 8, single8super 8, 16mm smalfilm, ingeraamde dia’s, negatieven, fotoboeken, losse foto’s, lp’s, audiospoelen, professionele videoformaten en nog heel veel meer. Je zou je zelfs af kunnen vragen wat wij niet kunnen digitaliseren? Ook voor het repareren van videobanden en smalfilms ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je snel het gedigitaliseerde materiaal nodig? Neem dan contact met ons op voor een spoedopdracht.

 

8mm film digitaliseren

8mm film digitaliseren is dé oplossing om je oude smalfilms voor de toekomst te behouden. Omgezet in het MP4 formaat zijn de oude 8mm films overal te bekijken en op je computer te bewerken. Eenvoudig te bewaren in de cloud, op een usb-stick of een harde schijf. Je kan de bestanden via Wetransfer delen met familie en vrienden en via sociale media. Je krijgt van ons de garantie dat wij gebruik maken van de beste apparatuur en dat met de huidige techniek beter kwaliteit niet mogelijk is!

Waarschijnlijk zal je slechts eenmalig je 8mm film digitaliseeropdracht aan een bedrijf gunnen en waarom dan niet kiezen voor de beste?

Laat Scanpaleis je opdracht professioneel digitaliseren!

 

Gratis retourzending binnen Nederland bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!