Betamax digitaliseren

Betamax digitaliseren op dvd of een digitaal bestand met de beste kwaliteit!

Betamax digitaliseren: begin vandaag met het omzetten van uw Betamax banden op DVD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

 betamax digitaliseren

Betamax digitaliseren

Scanpaleis Betamax naar DVD digitaliseer service biedt de beste beeldkwaliteit en ongelooflijke prijzen. U zult weer kunnen genieten van uw favoriete Betamax-tape op een groot TV scherm, uw tablet, laptop of smartphone!

Onze Betamax transfer service is vertrouwd bij zowel de professionals als de consumenten voor meer dan 10 jaar; in feite hebben onze technici letterlijk meer dan honderden Betamax naar DVD conversies uitgevoerd, dus u kunt er gerust op zijn dat de Betamax naar DVD overdracht met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Kan je ook Betamax digitaliseren naar digitale bestanden die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw videotape als digitaal bestand om laten zetten die eenvoudig te bewerking is op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw transfer order of ervoor kiezen om uw videoband naar DVD om te laten zetten. 

Wat zijn Betamax banden?

Betamax is een verouderd tape-formaat en ontwikkeld door Sony in het midden van de jaren ’70, in 1975 om precies te zijn. Betamax werd uiteindelijk verslagen door het rivaliserende formaat VHS, die werd ontwikkeld door JVC. Sony gaf in de late jaren ’80 zijn nederlaag toe en begon de productie van VHS videorecorders. Een Betamax videoband kan normaal gesproken 240 minuten video opnemen. Een Betamax cassette bevat een magneetband die gewikkeld is tussen twee rollen, welke zichtbaar is door het doorzichtige cassette venster.

Wat als mijn Betamax band langer is dan twee uur?

We zetten alle Betamax tapes om naar DVD’s of een digitale bestand. Op één DVD kan voor maximaal twee uur per tape worden opgenomen. Vaak moeten wij meer dvd’s gebruiken omdat ze tot vier uur video kan bevatten als de banden zijn opgenomen in de standaard modus, of tot zes of zelfs acht uur video als opgenomen in de uitgebreide LP of EP / ELP mode.

 
Waarom zou u uw Betamax digitaliseren?

Er zijn tal van redenen om uw Betamax tape collectie over te zetten naar DVD of digitale bestanden. Ten eerste, videobanden verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Met de juiste opslag technieken kunnen Betamax banden tot 25 jaar mee gaan, en soms zelfs langer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit  van Betamax banden gaan merkbaar achteruit na slechts vijf jaar. Een ander probleem is het feit dat er al jaren geen Betamax recorders meer worden geproduceerd

Veel mensen beschikken niet langer over hun Betamax videorecorder. Dit terwijl van onze klanten enorme bibliotheken van home video’s hebben maar niet meer in staat zijn om deze te bekijken, het digitaliseren van hun banden is de enige manier om weer van hun herinneringen te genieten.

Tenslotte, de voordelen van DVD’s of digitale bestanden via videobanden zijn talrijk. Omdat het digitaal is, kunnen DVD’s worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. Aangezien de meeste videorecorders zijn vervangen door dvd-spelers, kunt u weer naar uw home-movie herinneringen kijken. DVD’s nemen ook veel minder ruimte in dan Betamax banden!

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw Betamax naar DVD conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van videobanden naar DVD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit DVD van elke videoband krijgt. We maken gebruik van de beste videorecorder en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit DVD’s van uw videobanden.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw videobanden. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de informatie op onze contactpagina.

Krijg ik mijn mijn originele Betamax banden terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw originele Betamax banden samen met uw nieuwe DVD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn Betamax band leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw Betamax banden te digitaliseren omdat de Betamax banden leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw videoband gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€17,50€22,50€27,50
6 - 10€16,00€21,00€26,00
11 - 20€14,50€19,50€24,50
meer dan 20€13,00€18,00€23,00
VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
HD kwaliteit MP4 (720x576) *
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€22,50€27,50€32,50
6 - 10€21,00€26,00€31,00
11 - 20€19,50€24,50€29,50
meer dan 20€18,00€23,00€28,00
Onze prijslijst geldt voor de volgende videoformaten:

VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8,Digital 8, Video 8, miniDV, Video2000, Betamax, Laserdisk

* MP4 bestanden worden in HD kwaliteit opgeslagen.

Welke videoformaten digitaliseren wij?

VHS digitaliseren

 

SVHS digitaliseren

 

V2000 digitaliseren

 

Betamax digitaliseren

 

VHS-C digitaliseren

 

SVHS-C digitaliseren

 

DV digitaliseren

 

Hi8 digitaliseren

 

Video8 digitaliseren

 

Digital8 digitaliseren

 

miniDV digitaliseren

 

microMV digitaliseren

 

Laserdisc digitaliseren

 

Gratis retourzending bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!