Digital 8 digitaliseren

Digital 8 digitaliseren naar DVD of een digitaal bestand met de beste kwaliteit!

Digital 8 digitaliseren: begin vandaag met het omzetten van uw Digital 8 banden op DVD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

 digital 8 digitaliseren

Digital 8 digitaliseren

Scanpaleis Digital 8 naar DVD digitaliseer service biedt de beste beeldkwaliteit en ongelooflijke prijzen. U zult weer kunnen genieten van uw favoriete Digital 8 tape op een groot TV scherm, uw tablet, laptop of smartphone!

Onze Digital 8 transfer service is vertrouwd bij zowel de professionals als de consumenten voor meer dan 10 jaar; in feite hebben onze technici  letterlijk al duizenden Digital 8 naar DVD conversies uitgevoerd, dus u kunt er gerust op zijn dat de Digital 8 band naar DVD overdracht met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Kan je ook Digital 8 overzetten naar digitale bestanden die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw videotape als digitaal bestand om laten zetten die eenvoudig te bewerking is op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw transfer order of ervoor kiezen om uw videoband naar DVD om te laten zetten. 

Welke 8mm videoformaten kan je converteren naar DVD?

Er zijn drie primaire formaten van 8mm video waar uw verzameling videobanden uit kan bestaan. U hebt waarschijnlijk een mix van de volgende videotape formaten als u over een langere periode heeft gefilmd.

  • Hi8
  • Digital8
  • Video8

Wat zijn Digital 8 Tapes?

Digital 8 is één van de drie 8mm videoformaten – Video8 (ook wel 8mm of Regular8), Hi8 en Digital 8. Video8 is een videoformaat welke in 1999 op de markt is gebracht.

Digital 8 maakt gebruik van dezelfde videobanden als Hi8. Hi8 videotapes op hun beurt zijn dezelfde grootte als gewone Video8 cassettes. De Digital 8 videotape kan alleen worden afgespeeld in een Digital 8 recorder.

Hoeveel uur video kan er op een Digital 8/Hi8 tape?

Digital 8/Hi8 videobanden zal meestal één uur aan video bevatten. Afhankelijk van het type van Digital 8/Hi8 videocassette welke u oorspronkelijk heeft gekocht, kan hij echter ook twee uur aan videomateriaal bevatten.

Ik heb geen een Digital 8-speler. Is er een Digital 8-adapter voor mijn videorecorder?

Helaas is er geen Digital 8 tape adapter die het mogelijk maken om uw Digital 8 video te bekijken via de videorecorder, en de fabricage van Digital 8-spelers en camera’s is stopgezet. Als u uw originele Digital 8 camera of een Digital 8 Video Player niet meer heeft is het verstandig om uw bandjes door ons op hoge kwaliteit dvd’s te laten omzetten zodat u deze weer thuis op uw DVD-speler of computer kunt bekijken.

Waarom zou u uw Digital 8 digitaliseren?

Er zijn tal van redenen om uw Digital 8 tape collectie over te zetten naar DVD of digitale bestanden. Ten eerste, videobanden verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Met de juiste opslag technieken kunnen Digital 8 banden tot 25 jaar mee gaan, en soms zelfs langer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit van Digital 8-tapes gaan merkbaar achteruit na slechts vijf jaar. Een ander probleem is het feit dat er al jaren geen Digital 8 recorders meer worden geproduceerd

Veel mensen beschikken niet langer over hun Digital 8 videorecorder of camera. Dit terwijl onze klanten soms enorme bibliotheken van home video’s hebben maar niet meer in staat zijn om deze te bekijken, het digitaliseren van hun banden is de enige manier om weer van hun herinneringen te genieten.

Tenslotte, de voordelen van DVD’s of digitale bestanden via videobanden zijn talrijk. Omdat het digitaal is, kunnen DVD’s worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. Aangezien de meeste videorecorders zijn vervangen door dvd-spelers, kunt u weer naar uw home-movie herinneringen kijken. 

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw Digital 8 naar DVD conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van videobanden naar DVD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit DVD van elke videoband krijgt. We maken gebruik van de beste videorecorder en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit DVD’s van uw videobanden.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw videobanden. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de informatie op onze contactpagina.

Krijg ik mijn mijn originele Digital 8 banden terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw originele Digital 8 banden samen met uw nieuwe DVD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn Digital 8 band leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw Digital 8-banden te digitaliseren omdat de Digital 8-banden leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw Digital 8 tape gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€17,50€22,50€27,50
6 - 10€16,00€21,00€26,00
11 - 20€14,50€19,50€24,50
meer dan 20€13,00€18,00€23,00
VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
HD kwaliteit MP4 (720x576) *
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€22,50€27,50€32,50
6 - 10€21,00€26,00€31,00
11 - 20€19,50€24,50€29,50
meer dan 20€18,00€23,00€28,00
Onze prijslijst geldt voor de volgende videoformaten:

VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8,Digital 8, Video 8, miniDV, Video2000, Betamax, Laserdisk

* MP4 bestanden worden in HD kwaliteit opgeslagen.

 

Welke videoformaten digitaliseren wij?

VHS digitaliseren

 

SVHS digitaliseren

 

V2000 digitaliseren

 

Betamax digitaliseren

 

VHS-C digitaliseren

 

SVHS-C digitaliseren

 

DV digitaliseren

 

Hi8 digitaliseren

 

Video8 digitaliseren

 

Digital8 digitaliseren

 

miniDV digitaliseren

 

microMV digitaliseren

 

Laserdisc digitaliseren

 

 

Gratis retourzending bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!