dv bandjes digitaliseren

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

Uw DV-band op DVD of een digitaal bestand met de beste kwaliteit!

 dv bandjes digitaliseren

Scanpaleis DV naar DVD digitaliseer service biedt de beste beeldkwaliteit en ongelooflijke prijzen. U zult weer kunnen genieten van uw favoriete DV-tape op een groot TV scherm, uw tablet, laptop of smartphone!

Onze DV transfer service is vertrouwd bij zowel de professionals als de consumenten voor meer dan 10 jaar; in feite hebben onze technici letterlijk al honderden DV naar DVD conversies uitgevoerd, dus u kunt er gerust op zijn dat de DV naar DVD overdracht met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Begin vandaag met het omzetten van uw DV-banden op DVD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier.

Kan je ook DV overzetten naar digitale bestanden die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw videotape als digitaal bestand om laten zetten die eenvoudig te bewerking is op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw transfer order of ervoor kiezen om uw videoband naar DVD om te laten zetten. 

Wat zijn DV bandjes?

DV staat voor Digital Video. Het formaat werd gelanceerd in 1995 en was populair onder consumenten en professionals. Een DV tape is groter  dan de welbekende miniDV welke iets groter is dan een standaard visitekaartje. Het enige andere verschil tussen de DV en de miniDV is de tapelengte. De beeldkwaliteit hing af van de camera. Met een DV cassette kan tussen de 60 en 90 minuten aan video worden opgenomen.

Ik heb geen DV camcorder. Is er een DV VHS adapter voor mijn videorecorder?

Er is geen DV tape adapter voor VHS die de mogelijkheid heeft ​​om uw DV video te bekijken via de videorecorder, en Sony heeft de fabricage van de DV-spelers en camera’s stopgezet. Als u uw originele DV camera of DV Video Player niet meer bezit heeft om uw DV videobanden te bekijken kan Scanpaleis u helpen. Bij Scanpaleis bieden wij een snelle en betaalbare DV naar DVD transfer service zodat u weer kunt genieten van uw DV opnames op DVD voor de komende generaties.

Waarom zou u uw DV-tapes overzetten?

Er zijn tal van redenen om uw DV tape collectie over te zetten naar DVD of digitale bestanden. Ten eerste, videobanden verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Met de juiste opslag technieken kunnen DV banden tot 25 jaar mee gaan, en soms zelfs langer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit van DV-tapes gaan merkbaar achteruit na slechts vijf jaar. Een ander probleem is het feit dat er al jaren geen DV recorders meer worden geproduceerd.

Veel mensen beschikken niet langer over hun DV videorecorder of camera. Dit terwijl veel van onze klanten enorme bibliotheken van home video’s hebben maar niet meer in staat zijn om deze te bekijken, het digitaliseren van hun banden is de enige manier om weer van deze herinneringen te genieten.

Tenslotte, de voordelen van DVD’s of digitale bestanden via videobanden zijn talrijk. Omdat het digitaal is, kunnen DVD’s worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. Aangezien de meeste videorecorders zijn vervangen door dvd-spelers, kunt u weer naar uw home-movie herinneringen kijken.

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw DV naar DVD conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van videobanden naar DVD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit DVD van elke videoband krijgt. We maken gebruik van de beste videorecorder en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit DVD’s van uw videobanden.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw videobanden. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. Eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon op: 

+31 (0)30 7439244
, Facebook, Twitter of e-mail voor assistentie. Onze klantenservice is altijd blij om te helpen en beantwoord alle vragen die u misschien heeft.

Krijg ik mijn mijn originele DV banden terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw originele DV banden samen met uw nieuwe DVD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn DV-band leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw DV-banden te digitaliseren omdat de DV-banden leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw DV tape gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

Welke videoformaten digitaliseren wij?

VHS digitaliseren

 

SVHS digitaliseren

 

V2000 digitaliseren

 

Betamax digitaliseren

 

VHS-C digitaliseren

 

SVHS-C digitaliseren

 

DV digitaliseren

 

Hi8 digitaliseren

 

Video8 digitaliseren

 

Digital8 digitaliseren

 

miniDV digitaliseren

 

microMV digitaliseren

 

Laserdisc digitaliseren

 

 

Type 1: VHS - S-VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV

Prijs per band
Aantal bandenMP4MP4 hoge kwaliteit*
1€20,00€22,50
2 - 9€17,50€20,00
10 - 19€15,00€17,50
20 - 50€12,50€15,00
51 of meer€10,00€12,50
Type 2: V2000 - Betamax - Laserdisc - VCR - CVC - AKAI VK-30 - MicroMV
Prijs per band
Aantal bandenMP4MP4 hoge kwaliteit*
1€25,00€27,50
2 - 9€22,50€25,00
10 - 19€20,00€22,50
20 -50€17,50€20,00
51 of meer€15,00€17,50
Onze prijslijst geldt voor de volgende videoformaten:

VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8,Digital 8, Video 8, miniDV, Video2000, Betamax, Laserdisk

* MP4 bestanden worden in hoge kwaliteit opgeslagen.

 


	

		
 

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!