Hi8 digitaliseren

Hi8 digitaliseren naar DVD of een digitaal bestand met de beste kwaliteit!

Hi8 digitaliseren: begin vandaag met het omzetten van uw Hi8-banden op DVD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier. 

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

 Hi8 videoband digitaliseren
Scanpaleis Hi8 naar DVD digitaliseer service biedt de beste beeldkwaliteit en ongelooflijke prijzen. U zult weer kunnen genieten van uw favoriete Hi8-tape op een groot TV scherm, uw tablet, laptop of smartphone!

Onze Hi8 digitaliseer service is vertrouwd bij zowel de professionals als de consumenten voor meer dan 10 jaar; in feite hebben onze technici  letterlijk al duizenden Hi8 naar DVD conversies uitgevoerd, dus u kunt er gerust op zijn dat het Hi8 digitaliseren naar DVD met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Kan je ook Hi8 overzetten naar digitale bestanden die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw videotape als digitaal bestand om laten zetten die eenvoudig te bewerking is op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw transfer order of ervoor kiezen om uw videoband naar DVD om te laten zetten. 

Welke 8mm videoformaten kan je converteren naar DVD?

Er zijn drie primaire formaten van 8mm video waar uw verzameling videobanden uit kan bestaan. U hebt waarschijnlijk een mix van de volgende videotape formaten als u over een langere periode heeft gefilmd.

  • Hi8
  • Digital8
  • Video8

Wat zijn Hi8 Tapes?

Hi8 is één van de drie 8mm videoformaten – Video8 (ook wel 8mm of Regular8), Hi8 en Digital 8. Hi8 is een afkorting voor Hi-band Video 8, en is een videoformaat populair gemaakt door Sony eind jaren 80 om met het S-VHS-formaat te kunnen concurreren .

Hi8 videotape cassettes zijn dezelfde grootte als gewone Video8 cassettes, Hi8 videobanden echter gebruiken een hogere kwaliteit videoband en opname koppen voor meer gedetailleerde opnames. De Hi8 videotape kan wel worden afgespeeld in een Digital 8 recorder maar weer niet in een Video8 recorder.

Hoeveel uur video kan er op een Hi8 tape?

Hi8 videobanden zal meestal één uur aan video bevatten. Afhankelijk van het type van Hi8 videocassette welke u oorspronkelijk heeft gekocht, kan hij echter ook twee uur aan videomateriaal bevatten.

Ik heb geen een Hi8-speler. Is er een Hi8-adapter voor mijn videorecorder?

Helaas is er geen Hi8 tape adapter die het mogelijk maken om uw Hi8 video te bekijken via de videorecorder, en Sony heeft de fabricage van Hi8-spelers en camera’s stopgezet. Als u uw originele Hi8 camera of een Hi8 Video Player niet meer heeft is het verstandig om uw bandjes door ons op hoge kwaliteit dvd’s te laten omzetten zodat u deze weer thuis op uw DVD-speler of computer kunt bekijken.

Waarom zou u uw Hi8 digitaliseren?

Er zijn tal van redenen om uw Hi8 tape collectie over te zetten naar DVD of digitale bestanden. Ten eerste, videobanden verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Met de juiste opslag technieken kunnen Hi8 banden tot 25 jaar mee gaan, en soms zelfs langer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit  van Hi8-tapes gaan merkbaar achteruit na slechts vijf jaar. Een ander probleem is het feit dat er al jaren geen Hi8 recorders meer worden geproduceerd

Veel mensen beschikken niet langer over hun Hi8 videorecorder of camera. Dit terwijl van onze klanten enorme bibliotheken van home video’s hebben maar niet meer in staat zijn om deze te bekijken, het digitaliseren van hun banden is de enige manier om weer van hun herinneringen te genieten.

Tenslotte, de voordelen van DVD’s of digitale bestanden via videobanden zijn talrijk. Omdat het digitaal is, kunnen DVD’s worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. Aangezien de meeste videorecorders zijn vervangen door dvd-spelers, kunt u weer naar uw home-movie herinneringen kijken. 

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor het Hi8 digitaliseren?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van videobanden naar DVD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit DVD van elke videoband krijgt. We maken gebruik van de beste videorecorder en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit DVD’s van uw videobanden.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw videobanden. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de informatie op onze contactpagina.

Krijg ik mijn mijn originele Hi8 banden terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw originele Hi8 banden samen met uw nieuwe DVD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn Hi8-band leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw Hi8-banden te digitaliseren omdat de Hi8-banden leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw Hi8 tape gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

Welke videoformaten digitaliseren wij?

VHS digitaliseren

 

SVHS digitaliseren

 

V2000 digitaliseren

 

Betamax digitaliseren

 

VHS-C digitaliseren

 

SVHS-C digitaliseren

 

DV digitaliseren

 

Hi8 digitaliseren

 

Video8 digitaliseren

 

Digital8 digitaliseren

 

miniDV digitaliseren

 

microMV digitaliseren

 

Laserdisc digitaliseren

 

 

VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€17,50€22,50€27,50
6 - 10€16,00€21,00€26,00
11 - 20€14,50€19,50€24,50
meer dan 20€13,00€18,00€23,00
VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
HD kwaliteit MP4 (720x576) *
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€22,50€27,50€32,50
6 - 10€21,00€26,00€31,00
11 - 20€19,50€24,50€29,50
meer dan 20€18,00€23,00€28,00
Onze prijslijst geldt voor de volgende videoformaten:

VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8,Digital 8, Video 8, miniDV, Video2000, Betamax, Laserdisk

* MP4 bestanden worden in HD kwaliteit opgeslagen.

 

 

Gratis retourzending bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!