MicroMV digitaliseren

MicroMV digitaliseren naar DVD of een digitaal bestand met de beste kwaliteit!

MicroMV digitaliseren: begin vandaag met het omzetten van uw MicroMV banden op DVD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier.

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

 MicroMV digitaliseren

MicroMV digitaliseren

Scanpaleis MicroMV naar DVD digitaliseer service biedt de beste beeldkwaliteit en ongelooflijke prijzen. U zult weer kunnen genieten van uw favoriete MicroMV-tape op een groot TV scherm, uw tablet, laptop of smartphone!

Onze MicroMV transfer service is vertrouwd bij zowel de professionals als de consumenten voor meer dan 10 jaar; in feite hebben onze technici vele MicroMV naar DVD conversies uitgevoerd, dus u kunt er gerust op zijn dat de MicroMV naar DVD overdracht met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Kan je MicroMV digitaliseren naar digitale bestanden om te bewerken?

Ja, u kunt uw videotape als digitaal bestand om laten zetten die eenvoudig te bewerking is op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw transfer order of ervoor kiezen om uw videoband naar DVD om te laten zetten. 

Wat zijn MicroMV tapes?

MicroMV was een eigen videobandformaat geïntroduceerd in oktober 2001 door Sony. Deze videocassette is fysiek kleiner dan een Digital8 of DV cassette. In feite, MicroMV is het kleinste videotape formaat – 70% kleiner dan MiniDV. Elke cassette kan maximaal 60 minuten video opnemen. MicroMV is geen succesvol formaat geweest. Sony was de enige elektronica fabrikant van MicroMV camera’s. Met ingang van januari 2006, heeft Sony geen nieuwe MicroMV camcorder modellen meer geproduceerd.

Waarom zou u uw MicroMV-tapes overzetten?

Er zijn tal van redenen om uw MicroMV tape collectie over te zetten naar DVD of digitale bestanden. Ten eerste, videobanden verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Met de juiste opslag technieken kunnen MicroMV banden tot 25 jaar mee gaan, en soms zelfs langer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit  van MicroMV-tapes gaan merkbaar achteruit na slechts vijf jaar. Een ander probleem is het feit dat er al jaren geen MicroMV recorders meer worden geproduceerd.

Veel mensen beschikken niet langer over hun MicroMV videorecorder of camera. Dit terwijl er toch genoeg klanten zijn die met het MicroMV videoformaat hebben gefilmd.

Tenslotte, de voordelen van DVD’s of digitale bestanden ten opzichte van videobanden zijn talrijk. Omdat het digitaal is, kunnen DVD’s worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. Aangezien de meeste videorecorders zijn vervangen door dvd-spelers, kunt u hierna weer naar uw home-movie herinneringen kijken.

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw MicroMV naar DVD conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van videobanden naar DVD.  Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit DVD van elke videoband krijgt. We maken gebruik van de beste videorecorder en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit DVD’s van uw videobanden.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw videobanden. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. Eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon op: 

+31 (0)30 7439244
, Facebook, Twitter of e-mail voor assistentie. Onze klantenservice is altijd blij om te helpen en beantwoord alle vragen die u misschien heeft.

Krijg ik mijn mijn originele MicroMV banden terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw originele MicroMV banden samen met uw nieuwe DVD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn MicroMV-band leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw MicroMV-banden te digitaliseren omdat de MicroMV-banden leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw MicroMV tape gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€17,50€22,50€27,50
6 - 10€16,00€21,00€26,00
11 - 20€14,50€19,50€24,50
meer dan 20€13,00€18,00€23,00
VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
HD kwaliteit MP4 (720x576) *
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€22,50€27,50€32,50
6 - 10€21,00€26,00€31,00
11 - 20€19,50€24,50€29,50
meer dan 20€18,00€23,00€28,00
Onze prijslijst geldt voor de volgende videoformaten:

VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8,Digital 8, Video 8, miniDV, Video2000, Betamax, Laserdisk

* MP4 bestanden worden in HD kwaliteit opgeslagen.

Welke videoformaten digitaliseren wij?

VHS digitaliseren

 

SVHS digitaliseren

 

V2000 digitaliseren

 

Betamax digitaliseren

 

VHS-C digitaliseren

 

SVHS-C digitaliseren

 

DV digitaliseren

 

Hi8 digitaliseren

 

Video8 digitaliseren

 

Digital8 digitaliseren

 

miniDV digitaliseren

 

microMV digitaliseren

 

Laserdisc digitaliseren

 

Gratis retourzending bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!