mini DV digitaliseren

Uw mini DV digitaliseren of mini dv omzetten naar harde schijf?

Mini DV digitaliseren naar DVD service biedt de beste beeldkwaliteit en ongelooflijke prijzen. U zult weer kunnen genieten van uw favoriete miniDV-tape op een groot TV scherm, uw tablet, laptop en smartphone!

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

 mini DV digitaliseren

Al meer dan 10 jaar de specialist!

Onze miniDV transfer service is vertrouwd bij zowel de professionals als de consumenten voor meer dan 10 jaar; in feite hebben onze technici letterlijk al duizenden miniDV naar DVD en USB conversies uitgevoerd, dus u kunt er gerust op zijn dat de miniDV naar DVD en USB overdracht met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Begin vandaag met het omzetten van uw miniDV-banden op DVD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier.

Kan je ook mini DV digitaliseren naar digitale bestanden die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw videotape als digitaal bestand om laten zetten die eenvoudig te bewerking is op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw transfer order of ervoor kiezen om uw videoband naar DVD om te laten zetten. 

Wat zijn MiniDV bandjes?

MiniDV staat voor Mini Digital Video. Het formaat werd gelanceerd in het midden van de jaren ’90 en was populair onder consumenten en professionals. Een miniDV tape is iets kleiner dan een standaard visitekaartje. Met een miniDV cassette kan tussen de 60 en 90 minuten aan video worden opgenomen.

mini dv omzetten naar harde schijf

Ik heb geen miniDV camcorder. Is er een miniDV VHS adapter voor mijn videorecorder?

Er is geen miniDV tape adapter voor VHS die de mogelijkheid heeft ​​om uw miniDV video te bekijken via de videorecorder, en Sony heeft de fabricage van de miniDV-spelers en camera’s stopgezet. Als u uw originele miniDV camera of miniDV Video Player niet meer bezit om uw miniDV videobanden te bekijken kan Scanpaleis u helpen. Bij Scanpaleis bieden wij een snelle en betaalbare miniDV naar DVD transfer service zodat u weer kunt genieten van uw miniDV opnames op DVD voor de komende generaties.

Waarom zou u uw mini DV digitaliseren?

Er zijn tal van redenen om uw miniDV tape collectie over te zetten naar DVD of digitale bestanden. Ten eerste, videobanden verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Met de juiste opslag technieken kunnen miniDV banden tot 25 jaar mee gaan, en soms zelfs langer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit  van miniDV-tapes gaan merkbaar achteruit na slechts vijf jaar. Een ander probleem is het feit dat er al jaren geen miniDV recorders meer worden geproduceerd.

Veel mensen beschikken niet langer over hun miniDV videorecorder of camera. Dit terwijl veel van onze klanten enorme bibliotheken van home video’s hebben maar niet meer in staat zijn om deze te bekijken, het digitaliseren van hun banden is de enige manier om weer van deze herinneringen te genieten.

Tenslotte, de voordelen van DVD’s of digitale bestanden via videobanden zijn talrijk. Omdat het digitaal is, kunnen DVD’s worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. Aangezien de meeste videorecorders zijn vervangen door dvd-spelers, kunt u weer naar uw home-movie herinneringen kijken.

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw miniDV naar DVD conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van videobanden naar DVD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit DVD van elke videoband krijgt. We maken gebruik van de beste videorecorder en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit DVD’s van uw videobanden.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw videobanden. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de informatie op onze contactpagina.

Krijg ik mijn mijn originele miniDV banden terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw oorspronkelijke miniDV banden samen met uw nieuwe DVD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn miniDV-band leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw miniDV-banden te digitaliseren omdat de miniDV-banden leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw miniDV tape gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

Welke videoformaten digitaliseren wij?

VHS digitaliseren

 

SVHS digitaliseren

 

V2000 digitaliseren

 

Betamax digitaliseren

 

VHS-C digitaliseren

 

SVHS-C digitaliseren

 

DV digitaliseren

 

Hi8 digitaliseren

 

Video8 digitaliseren

 

Digital8 digitaliseren

 

miniDV digitaliseren

 

microMV digitaliseren

 

Laserdisc digitaliseren

 

 

VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€17,50€22,50€27,50
6 - 10€16,00€21,00€26,00
11 - 20€14,50€19,50€24,50
meer dan 20€13,00€18,00€23,00
VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
HD kwaliteit MP4 (720x576) *
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€22,50€27,50€32,50
6 - 10€21,00€26,00€31,00
11 - 20€19,50€24,50€29,50
meer dan 20€18,00€23,00€28,00
Onze prijslijst geldt voor de volgende videoformaten:

VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8,Digital 8, Video 8, miniDV, Video2000, Betamax, Laserdisk

* MP4 bestanden worden in HD kwaliteit opgeslagen.

 

 

Gratis retourzending bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!