Professionele videoformaten digitaliseren

Wij digitaliseren professionele videoformaten, van U-matic tot HDV.

Wilt u professionele videoformaten laten digitaliseren? Zoek dan niet verder! Bij Scanpaleis bieden wij zeer voordelige tarieven voor het digitaliseren van videobanden. Al vanaf €20,00 per stuk kunt u bij ons terecht. Met meer dan 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren kunt u er zeker van zijn dat u bij ons een betrouwbaar adres heeft voor het omzetten van uw video’s naar usb-stick of harddisk. En dat zowel in MP4 formaat als ProRes.

 

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

Waarom zou u kiezen voor het digitaliseren van uw video’s bij Scanpaleis?

  • Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij toonaangevende experts in het digitaliseren van analoge media.
  • Wij willen benadrukken dat al onze digitaliseringsprocessen volledig worden uitgevoerd op onze locatie in Utrecht. Uw waardevolle herinneringen zijn bij ons veilig, omdat we strikt garanderen dat uw media nooit buiten onze faciliteit wordt verzonden voor verwerking, en zeker niet via de post naar het buitenland met het risico op verlies.
  • Uw waardevolle videobanden worden zonder extra kosten vakkundig omgezet naar het moderne en universeel ondersteunde MP4-formaat, aangezien de dvd op zijn einde is.
  • Profiteer van onze speciale aanbieding: ontvang de eerste USB-stick, ongeacht de grootte, voor slechts €15,-!
  • Wilt u volledige transparantie over de kosten? Bij Scanpaleis weet u vooraf precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Maak gebruik van onze handige prijsmodules op onze website of vraag eenvoudig een offerte aan.
  • Scanpaleis staat synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit. We streven ernaar om alleen het allerbeste aan onze klanten te leveren.
  • Ontdek ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige apparatuur, waarmee we al uw oude media op een professionele manier digitaliseren.
  • Twijfelt u nog over onze kwaliteit? Bekijk onze uitstekende beoordelingen op Google (4,9!) en op Trustpilot (4,8!) en laat u overtuigen door de ervaringen van onze tevreden klanten.

Professionele videoformaten digitaliseren

Professionele videobanden

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van analoge videoarchieven voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw materiaal voor behoud in de toekomst. Bekijk hieronder het overzicht van de diverse professionele videoformaten die wij voor u kunnen omzetten.

Onze tarievenScanpaleis

InleverenOns Adres

Betacam - Betacam SP - Digital Betacam - Betacam SX - Betacam ISX - U-matic - U-matic SP - DV Large - DVCPRO - DVCPRO HD - XDCAM SD
MP4 of ProRes 422
Prijs per band
Aantal bandenMP4ProRes 422
1€27,50€32,50
2 - 9€25,00€30,00
10 - 19€22,50€27,50
20 of meer€20,00€25,00

In de meeste gevallen zetten wij uw materiaal om naar het bekende MP4 formaat. U kunt bij ons ook kiezen voor ProRes 422 welke meer geschikt is voor professionele producties

Reparatie videobanden €10,00 per band. Reparatie videobanden altijd in combinatie met digitaliseeropdracht.


	

		

Opslag als MP4 of MOV bestand

Bij ONZE PROFESSIONELE SERVICE kunt u uw videobanden laten omzetten naar een MP4 of MOV (ProRes)bestand van hoge kwaliteit. Wij bieden verschillende opslagmogelijkheden, waaronder HDD, SSD, USB-stick of verzending via WeTransfer. Daarnaast bewaren we uw bestanden op onze beveiligde QNAP NAS server voor extra veiligheid. Het MP4 formaat is gemakkelijk te bekijken en te bewerken op elke computer en smartTV. Maar we bieden ook andere formaten aan, op aanvraag.

Als uw opname in SD is opgenomen, kunnen we helaas niet de kwaliteit verbeteren naar HD, maar slaan we het bestand op zodat deze optimaal is voor de weergave op HD-apparatuur, indien u hiervoor heeft gekozen. Laat uw opnames opslaan in HD-kwaliteit door onze professionele service.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!