Professionele videoformaten digitaliseren

Professionele videoformaten digitaliseren: U-matic, U-matic SP, Betacam, Betacam SP, Digital Betacam, XDCAM SD, MII Panasonic, DVCPRO 25, DVCPRO 50, DV large en HDV (miniDV en DV HD)

Professionele videoformaten digitaliseren: Scanpaleis heeft zeer voordelige tarieven! Wij digitaliseren professionele videobanden al vanaf €18,00 per stuk. Dit is inclusief een keurig DVD hoesje. Met ruim 10.000 klanten de afgelopen jaren kunnen wij stellen dat wij een betrouwbaar adres zijn voor uw video naar DVD, harddisk of usb-stick conversie.

 

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

Scanpaleis heeft jaren ervaring in het overzetten van U-matic, Betacam, Betacam SP, Digital Betacam & HDV.

Niets heeft het eeuwige leven en zeker uw videomateriaal niet. Langer wachten kan nadelig zijn voor uw materiaal. Vocht, vuil, zonlicht hebben allen slechte invloed op de kwaliteit van uw videobeelden.
Natuurlijk werken wij professioneel. Uw materiaal wordt met de grootste zorg en de beste apparatuur omgezet. Wij vervangen zeer regelmatig onze apparatuur.
Of het nu gaat om U-matic, Betacam, Betacam SP, Digital Betacam of HDV. Scanpaleis kan al dit materiaal netjes voor u op dvd, usb-stick of harddisk zetten.
U materiaal is bij ons in goede handen. Scanpaleis is in al die jaren nog nooit materiaal van klanten kwijt geraakt!
Natuurlijk kunnen wij ook een kopie voor uw familie of vrienden maken. Bijna iedere dag krijgen wij het verzoek om meerdere exemplaren voor onze klanten te maken.
Het maken van duidelijke afspraken en garanties is bij ons gewoon. U weet bij ons precies waar u aan toe bent.

Professionele videoformaten digitaliseren

Betacam, Betacam SP, Digital Betacam, U-matic, U-matic SP, XDCAM SD, MII Panasonic, DVCPRO 25, DVCPRO 50 & HDV
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€22,50€27,50€32,50
6 - 10€21,00€26,00€31,00
11 - 20€19,50€24,50€29,50
meer dan 20€18,00€23,00€28,00
Onze prijslijst geldt voor de volgende professionele videoformaten:

U-matic, Betacam, Betacam SP, Digital Betacam & HDV

 

 

Digitaliseren videobanden: professioneel en voordelig!

In bijna alle  gevallen worden de professionele videobanden omgezet op een harde schijf  of USB-stick. Het voordeel hiervan is dat deze op iedere computer te bekijken is. Dus ook op uw computer! Natuurlijk is het mogelijk om de video’s op te laten slaan in bijvoorbeeld eenDVD. Het voordeel van MP4 is dat dit formaat goed te bewerken is op bijvoorbeeld een Mac of een PC. Ook andere formaten zijn bespreekbaar.  

Professionele videobanden zijn kwetsbaar
Videobanden bestaan uit kleine bewegende onderdelen. Deze zijn kwetsbaar. Door stof, te veel kou of warmte en natuurlijk vocht kunnen de banden onherstelbaar beschadigen. Ook de aanwezigheid van elektrische apparaten kan erg schadelijk zijn. Beslis niet te laat om uw professionele videobanden te laten digitaliseren.

u matic tape transfer

HDV tape transfer

Betacam tape transfer

Betacam SP tape transfer

digital betacam tape transfer

Gratis retourzending bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!