Professionele videoformaten digitaliseren

Professionele videoformaten digitaliseren: U-matic, U-matic SP, Betacam, Betacam SP, Digital Betacam, XDCAM SD, MII Panasonic, DVCPRO 25, DVCPRO 50, DVCPRO-HD, DV large en HDV (miniDV en DV HD)

Wilt u professionele videoformaten laten digitaliseren? Zoek dan niet verder! Bij Scanpaleis bieden wij zeer voordelige tarieven voor het digitaliseren van videobanden. Al vanaf €20,00 per stuk kunt u bij ons terecht. Met meer dan 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren kunt u er zeker van zijn dat u bij ons een betrouwbaar adres heeft voor het omzetten van uw video’s naar usb-stick of harddisk. En dat zowel in MP4 formaat als ProRes.

 

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

Scanpaleis heeft jaren ervaring in het digitaliseren van professionele videoformaten.

Niets heeft het eeuwige leven en zeker uw videomateriaal niet. Langer wachten kan nadelig zijn voor uw materiaal. Vocht, vuil, zonlicht hebben allen slechte invloed op de kwaliteit van uw videobeelden.
Natuurlijk werken wij professioneel. Uw materiaal wordt met de grootste zorg en de beste apparatuur omgezet. Wij vervangen zeer regelmatig onze apparatuur.
Of het nu gaat om U-matic, Betacam, Betacam SP, Digital Betacam of HDV. Scanpaleis kan al dit materiaal netjes voor u op usb-stick, harddisk of dvd zetten.
U materiaal is bij ons in goede handen. Scanpaleis is in al die jaren nog nooit materiaal van klanten kwijt geraakt!
Natuurlijk kunnen wij ook een kopie voor uw familie of vrienden maken. Bijna iedere dag krijgen wij het verzoek om meerdere exemplaren voor onze klanten te maken.
Het maken van duidelijke afspraken en garanties is bij ons gewoon. U weet bij ons precies waar u aan toe bent.

Professionele videoformaten digitaliseren

Professionele videobanden

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van analoge videoarchieven voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw materiaal voor behoud in de toekomst. Bekijk hieronder het overzicht van de diverse professionele videoformaten die wij voor u kunnen omzetten.

Onze tarievenScanpaleis

InleverenOns Adres

Betacam - Betacam SP - Digital Betacam - Betacam SX - Betacam ISX - U-matic - U-matic SP - DV Large - DVCPRO - DVCPRO HD - XDCAM SD
MP4 of ProRes 422
Prijs per band
Aantal bandenMP4ProRes 422
1€27,50€32,50
2 - 9€25,00€30,00
10 - 19€22,50€27,50
20 of meer€20,00€25,00

In de meeste gevallen zetten wij uw materiaal om naar het bekende MP4 formaat. U kunt bij ons ook kiezen voor ProRes 422 welke meer geschikt is voor professionele producties

Reparatie videobanden €10,00 per band. Reparatie videobanden altijd in combinatie met digitaliseeropdracht.


	

		

Opslag als MP4 of MOV bestand

Bij ONZE PROFESSIONELE SERVICE kunt u uw videobanden laten omzetten naar een MP4 of MOV (ProRes)bestand van hoge kwaliteit. Wij bieden verschillende opslagmogelijkheden, waaronder HDD, SSD, USB-stick of verzending via WeTransfer. Daarnaast bewaren we uw bestanden op onze beveiligde QNAP NAS server voor extra veiligheid. Het MP4 formaat is gemakkelijk te bekijken en te bewerken op elke computer en smartTV. Maar we bieden ook andere formaten aan, op aanvraag.

Als uw opname in SD is opgenomen, kunnen we helaas niet de kwaliteit verbeteren naar HD, maar slaan we het bestand op zodat deze optimaal is voor de weergave op HD-apparatuur, indien u hiervoor heeft gekozen. Laat uw opnames opslaan in HD-kwaliteit door onze professionele service.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!