Betacam SX

Betacam SX digitaliseren

Betacam SX was een digitale versie van Betacam SP en werd in 1996 geïntroduceerd door Sony. Het werd gepositioneerd als een goedkoper alternatief voor Digital Betacam .

Alle Betacam SX-apparatuur was compatibel met Betacam SP-tapes. Tapes van S-formaat hebben een opnametijd tot 62 minuten en banden van L-formaat tot 194 minuten. Betacam SX-tapeschalen waren heldergeel.

Betacam SX was zeer succesvol met nieuwsgaringactiviteiten, die een erfenis hadden van Betacam- en Betacam SP-banden. Betacam SX-camera’s werden over het algemeen door de meeste geluidsrecorders beschouwd als behoorlijk luidruchtig tijdens het gebruik, mogelijk omdat de hoeveelheid computerverwerkingskracht en de daaropvolgende gegenereerde warmte ertoe leidden dat koelventilatoren werden gebruikt om de camera op een redelijke temperatuur te houden.

In 2008 waren Betacam SX-machines niet langer verkrijgbaar bij Sony.

 

Betacam SX digitaliseren

 

Professionele videobanden digitaliseren

Professionele videobanden

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van analoge videoarchieven voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw materiaal voor behoud in de toekomst. Bekijk hieronder het overzicht van de diverse professionele videoformaten die wij voor u kunnen omzetten.

Onze tarievenScanpaleis

InleverenOns Adres

 

Betacam - Betacam SP - Digital Betacam - Betacam SX - Betacam ISX - U-matic - U-matic SP - DV Large - DVCPRO - DVCPRO HD - XDCAM SD
MP4 of ProRes 422
Prijs per band
Aantal bandenMP4ProRes 422
1€27,50€32,50
2 - 9€25,00€30,00
10 - 19€22,50€27,50
20 of meer€20,00€25,00

In de meeste gevallen zetten wij uw materiaal om naar het bekende MP4 formaat. U kunt bij ons ook kiezen voor ProRes 422 welke meer geschikt is voor professionele producties


	

		

Opslag als MP4 bestand

In bijna alle  gevallen worden de professionele Betacam SX videobanden omgezet naar een MP4 bestand en opgeslagen op een HDD (Hard Disk Drive), SSD (Solid State Drive) of USB-stick. Tevens kunnen we de bestanden delen via onze beveiligde QNAP (Quality Network Appliance Provider) NAS (Network Attached Storage) Server of verzenden via Wetransfer. Het voordeel van MP4 is dat dit formaat goed te bekijken en te bewerken is op bijvoorbeeld een Mac of een Windows PC. Dus ook op uw computer en in bijna alle gevallen op uw Smart TVVoor professionele producties bieden wij ook de mogelijkheid om de films in ProRes 422 formaat weg te schrijven. Ook andere formaten zijn bespreekbaar.

Opnames in HD slaan we op als HD-bestanden. Indien uw opname in SD is opgenomen kunnen we de kwaliteit niet verbeteren naar HD maar slaan het bestand zodanig op dat deze optimaal is voor de weergave op HD-apparatuur.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!