Digital Betacam digitaliseren

 Digital Betacam digitaliseren op DVD of een digitaal bestand op usb of harde schijf in de beste kwaliteit!

Digital Betacam digitaliseren: begin vandaag met het omzetten van uw Professionele videobanden op DVD of USB door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier. Wij verwerken orders voor Digital BetacamBetacam SPBetacam, U-matic en HDV.

digital betacam digitaliseren 

Digital Betacam digitaliseren

Scanpaleis Digital Betacam naar DVD digitaliseer service biedt de beste beeldkwaliteit en ongelooflijke prijzen. U zult weer kunnen genieten van uw videoband op een groot TV scherm, uw tablet, laptop of smartphone!

Onze video transfer service is vertrouwd bij zowel de professionals als de consumenten voor meer dan 10 jaar; in feite hebben onze technici letterlijk meer dan duizenden video conversies uitgevoerd, dus u kunt er gerust op zijn dat de Digital Betacam naar DVD overdracht met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Begin vandaag met het omzetten van uw Professionele videobanden op DVD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier. Wij verwerken orders voor Digital Betacam naar DVD conversie , Betacam SP naar DVD conversie, Betacam naar DVD conversie, U-matic naar DVD en HDV naar DVD conversie.

Kan je ook professionele videobanden naar digitale bestanden overzetten die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw professionele videobanden als digitale bestanden om laten zetten die eenvoudige te bewerking zijn op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw DVD transfer order voor een kleine meerprijs dan enkel naar DVD conversie. Voor de normale prijs kunt u ook kiezen of naar DVD of naar een digitaal bestand zoals bijvoorbeeld MP4.

Wat zijn Digital Betacam tapes?

Digital Betacam, AKA Digibeta of D-Beta, werd geïntroduceerd door Sony in 1993 als een vervanging voor het analoge Betacam SP-formaat. Digital Betacam videobanden kent de volgende maten: S (small) banden opnemen tot 40 minuten, L (groot) banden opnemen tot 124 minuten. De cassettes zijn lichtblauw.

Sommige digitale Betcam apparatuur is backwards-compatibel met Betacam en Betacam SP.

Waarom zou u uw Digital Betacam digitaliseren?

Er zijn tal van redenen om uw professionele tape collectie over te zetten naar DVD of digitale bestanden. Ten eerste, videobanden verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Met de juiste opslag technieken kunnen videobanden tot 25 jaar mee gaan, en soms zelfs langer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit van videotapes gaan merkbare achteruit na slechts vijf jaar.

Veel mensen beschikken niet langer over hun videorecorder, en het is steeds moeilijker om een ​​professionele videorecorder te kopen, omdat deze grotendeels vervangen zijn door DVD en Blu-Ray DVD-spelers. Veel winkels hebben al geen videorecorders meer in hun assortiment en vervangende onderdelen zijn al helemaal moeilijk te vinden. Veel van onze klanten hebben enorme bibliotheken van professionele video’s maar zijn niet meer in staat om deze te bekijken, het digitaliseren van hun banden is de enige manier om weer van hun herinneringen te genieten.

Tenslotte, de voordelen van DVD’s of digitale bestanden ten opzichte van videobanden zijn talrijk. Omdat het digitaal is, kunnen DVD’s worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. Aangezien de meeste recorders zijn vervangen door dvd-spelers, kunt u overal weer kijken naar uw video herinneringen. DVD’s nemen ook veel minder ruimte in dan videotapes!

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw professionele videoband naar DVD conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van videobanden naar DVD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit DVD van elke videoband krijgt. We maken gebruik van de beste videorecorder en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit DVD’s van uw videobanden.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw videobanden. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. Eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon op (035) 7720397, ons contactformulier, Facebook, Twitter of e-mail voor assistentie. Onze klantenservice is altijd blij om te helpen en beantwoord alle vragen die u misschien heeft.

Welke professionele videoformaten accepteren jullie?

Scanpaleis accepteert de meeste gangbare professionele videoformaten voor digitaliseren, en kunnen elke Betacam, Betacam SP, Digital Betacam, U-matic & HDV tapes overzetten naar DVD of digitaal bestand.

Krijg ik mijn mijn originele videoband banden terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw originele videobanden samen met uw nieuwe DVD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn videoband leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw videobanden te digitaliseren omdat de tape leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw videoband gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

U-matic, Betacam, Betacam SP, Digital Betacam & HDV
Tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€22,50€27,50€32,50
6 - 10€21,00€26,00€31,00
11 - 20€19,50€24,50€29,50
meer dan 20€18,00€23,00€28,00
Onze prijslijst geldt voor de volgende professionele videoformaten:

U-matic, Betacam, Betacam SP, Digital Betacam & HDV

Welke professionele videoformaten digitaliseren wij?

Betacam tape transfer 

Betacam SP tape transfer 

digital betacam tape transfer 

u matic tape transfer 

HDV tape transfer 

Gratis retourzending bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!