Digital Betacam

Digital Betacam digitaliseren

Digital Betacam (ook algemeen bekend als DigiBeta) is een formaat voor digitale videobanden dat in 1993 door Sony werd geïntroduceerd en waarmee zowel Betacam als Betacam SP werd vervangen . Het leverde superieure prestaties ten opzichte van DVCAM en DVCPRO, terwijl het aanzienlijk minder kostte dan het D1 digitale videoformaat.

S-size tapes zijn verkrijgbaar met een looptijd tot 40 minuten, en L-size tapes met een looptijd tot 124 minuten, en Digital Betamax-tapes zijn over het algemeen lichtblauw.

Het was een populair formaat voor digitale videocassettes voor gebruik op televisie, maar hoewel het behoorlijk wat professionele ondersteuning kreeg, ging het niet zo ver dat het een industriestandaard werd zoals zijn voorganger, Betacam SP.

Sommige Digital Betcam-apparatuur is achterwaarts compatibel met Betacam en Betacam SP.

In 2016 kondigde Sony aan dat het de productie van zijn resterende ½-inch videorecorders en spelers stopzette, inclusief die voor het Digital Betacam-formaat.

 

digital betacam tape transfer

 

Professionele videobanden digitaliseren

Professionele videobanden

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van analoge videoarchieven voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw materiaal voor behoud in de toekomst. Bekijk hieronder het overzicht van de diverse professionele videoformaten die wij voor u kunnen omzetten.

Onze tarievenScanpaleis

InleverenOns Adres

 

Betacam - Betacam SP - Digital Betacam - Betacam SX - Betacam ISX - U-matic - U-matic SP - DV Large - DVCPRO - DVCPRO HD - XDCAM SD
MP4 of ProRes 422
Prijs per band
Aantal bandenMP4ProRes 422
1€27,50€32,50
2 - 9€25,00€30,00
10 - 19€22,50€27,50
20 of meer€20,00€25,00

In de meeste gevallen zetten wij uw materiaal om naar het bekende MP4 formaat. U kunt bij ons ook kiezen voor ProRes 422 welke meer geschikt is voor professionele producties.


	

		

Professionele Digitalisering van Digital Betacam Videobanden

In bijna alle gevallen worden de professionele Digital Betacam videobanden omgezet naar een MP4-bestand en opgeslagen op een HDD (Hard Disk Drive), SSD (Solid State Drive) of USB-stick. Voor professionele doeleinden bieden wij ook de mogelijkheid om de bestanden op te slaan in het ProRes 422-formaat. Ook andere formaten zijn bespreekbaar. Daarnaast worden de bestanden opgeslagen op onze eigen beveiligde server voor gemakkelijke toegang en beheer.

Na voltooiing van de digitalisering kunnen de bestanden worden verzonden via WeTransfer voor eenvoudige en veilige overdracht naar uw gewenste bestemming.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!