DVCAM – DV Large

DVCAM – DV Large

DVCAM - DV Large videotape digitaliseren

DVCAM – DV Large is een variatie op het DV-formaat dat in 1996 door Sony werd geïntroduceerd en gericht op de semi-professionele en lagere professionele markt.

Deze recorder gebruikt hetzelfde type tape en compressie als DV en MiniDV, maar met een hogere snelheid (bijna 50% sneller). Net als bij alle DV-formaten, gebruikt DVCAM tape die ¼-inch (6,35 mm) breed is. DVCAM gebruikt metaalverdamperde (ME) tape

DVCAM-tapes zijn er in twee verschillende maten. Het kleinere formaat gebruikt dezelfde vormfactor als MiniDV en kan maximaal 40 minuten bevatten, terwijl het grotere formaat (dat eigenlijk de middelgrote DV-tape is) maximaal 184 minuten kan bevatten.

Technisch gezien kan elke DV-cassette elke variant van DV-video opnemen.

 

DVCAM - DV Large videoband

 

Professionele videobanden digitaliseren

Professionele videobanden

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van analoge videoarchieven voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw materiaal voor behoud in de toekomst. Bekijk hieronder het overzicht van de diverse professionele videoformaten die wij voor u kunnen omzetten.

Onze tarievenScanpaleis

InleverenOns Adres

 

Betacam - Betacam SP - Digital Betacam - Betacam SX - Betacam ISX - U-matic - U-matic SP - DV Large - DVCPRO - DVCPRO HD - XDCAM SD
MP4 of ProRes 422
Prijs per band
Aantal bandenMP4ProRes 422
1€27,50€32,50
2 - 9€25,00€30,00
10 - 19€22,50€27,50
20 of meer€20,00€25,00

In de meeste gevallen zetten wij uw materiaal om naar het bekende MP4 formaat. U kunt bij ons ook kiezen voor ProRes 422 welke meer geschikt is voor professionele producties


	

		

Opslag als MP4 bestand

In bijna alle  gevallen worden de professionele DVCAM en DV large videobanden omgezet naar een MP4 bestand en opgeslagen op een HDD (Hard Disk Drive), SSD (Solid State Drive) of USB-stick. Tevens kunnen we de bestanden delen via onze beveiligde QNAP (Quality Network Appliance Provider) NAS (Network Attached Storage) Server of verzenden via Wetransfer. Het voordeel van MP4 is dat dit formaat goed te bekijken en te bewerken is op bijvoorbeeld een Mac of een Windows PC. Dus ook op uw computer en in bijna alle gevallen op uw Smart TVVoor professionele producties bieden wij ook de mogelijkheid om de films in ProRes 422 formaat weg te schrijven. Ook andere formaten zijn bespreekbaar.

Opnames in HD slaan we op als HD-bestanden. Indien uw opname in SD is opgenomen kunnen we de kwaliteit niet verbeteren naar HD maar slaan het bestand zodanig op dat deze optimaal is voor de weergave op HD-apparatuur.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!