DVCPRO digitaliseren

DVCPRO digitaliseren naar een digitaal bestand in de beste kwaliteit!

DVCPRO digitaliseren: begin vandaag met het omzetten van uw Professionele videobanden naar een digitaal bestand door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier.

DVCPRO 

DVCPRO digitaliseren

Scanpaleis DVCPRO digitaliseer service biedt de beste beeldkwaliteit en ongelooflijke prijzen. U zult weer kunnen genieten van uw videoband op een groot TV scherm, uw tablet, laptop of smartphone!

Onze video transfer service is vertrouwd bij zowel de professionals als de consumenten voor meer dan 10 jaar; in feite hebben onze technici letterlijk meer dan duizenden video conversies uitgevoerd, dus u kunt er gerust op zijn dat de DVCPRO naar usb-stick overdracht met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Begin vandaag met het omzetten van uw Professionele videobanden door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier. Wij verwerken orders voor Betacam, Betacam SP, Digital Betacam, U-matic, U-matic SP, XDCAM SD, MII Panasonic, DVCPRO 25, DVCPRO 50 & HDV

Kan je ook professionele videobanden naar digitale bestanden overzetten die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw professionele videobanden als digitale bestanden om laten zetten die eenvoudige te bewerking zijn op uw computer thuis.

Wat zijn Panasonic DVCPRO 25 en Panasonic DVCPRO 50 tapes?

DVCPRO is een professioneel digitaal videosysteem van Panasonic en komt in drie formaten: DVCPRO (25 Mbit/s = identiek aan DV en MiniDV), DVCPRO 50 (50 Mbit/s) en DVCPRO HD (100 Mbit/s). De opnamekwaliteit van DVCPRO 50 is vergelijkbaar met Digital Betacam van Sony. Het verschil is echter dat alleen Sony Digital Betacam produceert en DVCPRO naast Panasonic ook door Philips/Thomson, Ikegami en Hitachi op de markt gebracht wordt.

Waarom zou u uw Panasonic DVCPRO digitaliseren?

Er zijn tal van redenen om uw professionele tape collectie over te zetten naar digitale bestanden. Ten eerste, videobanden verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Met de juiste opslag technieken kunnen videobanden tot 25 jaar mee gaan, en soms zelfs langer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit van videotapes gaan merkbare achteruit na slechts vijf jaar.

Veel mensen beschikken niet langer over hun videorecorder, en het is steeds moeilijker om een ​​professionele videorecorder te kopen. Veel van onze klanten hebben enorme bibliotheken van professionele video’s maar zijn niet meer in staat om deze te bekijken, het digitaliseren van hun banden is de enige manier om weer van hun herinneringen te genieten.

Tenslotte, de voordelen van digitale bestanden ten opzichte van videobanden zijn talrijk. Omdat het digitaal is, kunnen de bestanden worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. 

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw professionele videoband conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van videobanden naar DVD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit digitaalbestand van elke videoband krijgt. We maken gebruik van de beste videorecorder en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit opnames van uw videobanden.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw videobanden. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de informatie op onze contactpagina.

Welke professionele videoformaten accepteren jullie?

Scanpaleis accepteert de meeste gangbare professionele videoformaten voor digitaliseren, en kunnen elke Betacam, Betacam SP, Digital Betacam, U-matic, U-matic SP, XDCAM SD, MII Panasonic, DVCPRO 25, DVCPRO 50 & HDV tapes overzetten naar een digitaal bestand.

Krijg ik mijn mijn originele videoband banden terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw originele videobanden samen met uw nieuwe digitale bestanden gewoon weer terug.

Wetransfer

Natuurlijk kunnen wij de bestanden van uw gedigitaliseerde DVCPRO videobanden via Wetransfer verzenden.

Wat als mijn videoband leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw videobanden te digitaliseren omdat de tape leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw videoband gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

Betacam, Betacam SP, Digital Betacam, Betacam SX, Betacam IMX, DVCAM, DV Large, U-matic, U-matic SP, XDCAM SD, MII Panasonic, DVCPRO 25, DVCPRO 50, DVCPRO-HD & HDV
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur
1 - 5€22,50€27,50
6 - 10€21,00€26,00
11 - 20€19,50€24,50
meer dan 20€18,00€23,00
Onze prijslijst geldt voor de volgende professionele videoformaten:

Betacam, Betacam SP, Digital Betacam, U-matic, U-matic SP, XDCAM SD, MII Panasonic, DVCPRO 25, DVCPRO 50 & HDV


	

		

Welke professionele videoformaten digitaliseren wij?

Betacam tape transfer 

Betacam SP tape transfer 

digital betacam tape transfer 

u matic tape transfer 

HDV tape transfer

Panasonic DVCPRO Digitaliseren

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!