DVCPRO-HD

DVCPRO-HD

DVCPRO HD (ook bekend als DVCPRO100 en D-12) was een professionele videocassette van uitzendkwaliteit die gebruikmaakt van de DV-codec. In feite gebruikt het vier DV-codecs parallel om high-definition video en een bitsnelheid tot 100 Mbps te leveren, het dubbele van het vorige standaard-definition DVCPRO 50 -formaat.

DVCPRO- , DVCPRO50- en DVCPROHD-tape gebruiken dezelfde ¼-inch tape met metalen deeltjes, het enige verschil is de kleur van het deksel, waarbij tapes die zijn gemaakt voor DVCPRO HD een rood deksel hebben. Er waren drie formaten beschikbaar, medium, large en extra large, met een opnametijd van 6 tot 184 minuten.

DVCPRO concurreerde met Sony’s HDCAM -formaat, maar Panasonic stopte rond 2013 met de verkoop van apparatuur met videoband.

 

DVCPRO-HD Groot en medium formaat

 

Professionele videobanden digitaliseren

Professionele videobanden

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van analoge videoarchieven voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw materiaal voor behoud in de toekomst. Bekijk hieronder het overzicht van de diverse professionele videoformaten die wij voor u kunnen omzetten.

Onze tarievenScanpaleis

InleverenOns Adres

 

Betacam - Betacam SP - Digital Betacam - Betacam SX - Betacam ISX - U-matic - U-matic SP - DV Large - DVCPRO - DVCPRO HD - XDCAM SD
MP4 of ProRes 422
Prijs per band
Aantal bandenMP4ProRes 422
1€27,50€32,50
2 - 9€25,00€30,00
10 - 19€22,50€27,50
20 of meer€20,00€25,00

In de meeste gevallen zetten wij uw materiaal om naar het bekende MP4 formaat. U kunt bij ons ook kiezen voor ProRes 422 welke meer geschikt is voor professionele producties


	

		

Professionele Digitalisering van DVCPRO-HD Videobanden

In bijna alle gevallen worden de professionele DVCPRO-HD videobanden omgezet naar een MP4-bestand en opgeslagen op een HDD (Hard Disk Drive), SSD (Solid State Drive) of USB-stick. Voor professionele doeleinden bieden wij ook de mogelijkheid om de bestanden op te slaan in het ProRes 422-formaat. Ook andere formaten zijn bespreekbaar. Daarnaast worden de bestanden opgeslagen op onze eigen beveiligde server voor gemakkelijke toegang en beheer.

Na voltooiing van de digitalisering kunnen de bestanden worden verzonden via WeTransfer voor eenvoudige en veilige overdracht naar uw gewenste bestemming.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!