U-Matic SP

U-Matic SP digitaliseren

U-matic SP (Superior Performance) was een variant van het U-matic -videocassetteformaat en werd in 1986 door Sony geïntroduceerd. Het gebruikte verchroomde tape en bood een prestatieverbetering ten opzichte van eerdere generaties U-matic (low-band en high-band) met een horizontale resolutie van 330 lijnen, een betere signaal-ruisverhouding en Dolby C-ruisonderdrukking.

Net als eerdere generaties U-matic was de SP-variant analoog en gebruikte hij ¾-inch tape. SP-banden kunnen worden afgespeeld op een standaard U-matic-deck, zij het met kwaliteitsverlies.

Er waren twee formaten tape beschikbaar, met de kleinere, U-matic S SP , gericht op de markt voor elektronische nieuwsgaring.

U-matic-tape werd in uitzendtoepassingen vervangen door Sony’s eigen Betacam- familie van videocassette-formaten in de jaren tachtig en voor andere toepassingen in de jaren negentig.

 

u matic tape transfer

 

Professionele videobanden digitaliseren

Professionele videobanden

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van analoge videoarchieven voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw materiaal voor behoud in de toekomst. Bekijk hieronder het overzicht van de diverse professionele videoformaten die wij voor u kunnen omzetten.

Onze tarievenScanpaleis

InleverenOns Adres

 

Betacam - Betacam SP - Digital Betacam - Betacam SX - Betacam ISX - U-matic - U-matic SP - DV Large - DVCPRO - DVCPRO HD - XDCAM SD
MP4 of ProRes 422
Prijs per band
Aantal bandenMP4ProRes 422
1€27,50€32,50
2 - 9€25,00€30,00
10 - 19€22,50€27,50
20 of meer€20,00€25,00

In de meeste gevallen zetten wij uw materiaal om naar het bekende MP4 formaat. U kunt bij ons ook kiezen voor ProRes 422 welke meer geschikt is voor professionele producties


	

		

Professionele Digitalisering van U-Matic SP Videobanden

In bijna alle gevallen worden de professionele U-Matic SP videobanden omgezet naar een MP4-bestand en opgeslagen op een HDD (Hard Disk Drive), SSD (Solid State Drive) of USB-stick. Voor professionele doeleinden bieden wij ook de mogelijkheid om de bestanden op te slaan in het ProRes 422-formaat. Ook andere formaten zijn bespreekbaar. Daarnaast worden de bestanden opgeslagen op onze eigen beveiligde server voor gemakkelijke toegang en beheer.

Na voltooiing van de digitalisering kunnen de bestanden worden verzonden via WeTransfer voor eenvoudige en veilige overdracht naar uw gewenste bestemming.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!