S VHS C digitaliseren

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

Uw S VHS C digitaliseren op DVD of een digitaal bestand met de beste kwaliteit!

S VHS C digitaliseren 

Scanpaleis S-VHS-C naar DVD digitaliseer service biedt de beste beeldkwaliteit en ongelooflijke prijzen. U zult weer kunnen genieten van uw favoriete S-VHS-C-tape op een groot TV scherm, uw tablet, laptop of smartphone!

Onze S-VHS-C transfer service is vertrouwd bij zowel de professionals als de consumenten voor meer dan 10 jaar; in feite hebben onze technici letterlijk meer dan honderden S-VHS-C naar DVD conversies uitgevoerd, dus u kunt er gerust op zijn dat de S-VHS-C naar DVD overdracht met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Begin vandaag met het omzetten van uw S-VHS-C banden op DVD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier. Wij verwerken orders voor VHS naar DVD conversie , VHS-C naar DVD conversie, S-VHS-C conversie en S-VHS naar DVD conversie.

Kan je ook S-VHS-C overzetten naar digitale bestanden die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw videotape als digitaal bestand om laten zetten die eenvoudig te bewerking is op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw transfer order of ervoor kiezen om uw videoband naar DVD om te laten zetten. 

Wat zijn S-VHS-C Tapes?

S-VHS-C tapes zijn compacte versies van het S-VHS-tape-formaat. (Met andere woorden, de “C” in het S-VHS-C staat voor “compact”.) Er is een compacte VHS geïntroduceerd in de vroege jaren ’80 hoofdzakelijk voor de consumenten videocamera’s. Net als de standaard VHS-C-band, is de S-VHS-C cassette op een centrale spoel gewikkeld en wordt aangedreven door een tandwiel. Na verloop van tijd werd een hogere kwaliteit versie van de VHS-C band commercieel op de markt gebracht. Deze hogere kwaliteit versie werd de ‘S-VHS-C“. De komst van het S-VHS-C tape formaat leidde tot de productie van voordelige S-VHS-C spelers . De spelers S-VHS-C werd erg populair door de vele functies die consumenten prettig vonden, met inbegrip van een eenvoudig te gebruiken afspeelfunctie.

Hoe weet ik of ik een S-VHS-C tape heb?

S-VHS-C cassette is ongeveer 1/4 van een grootte van een standaard VHS band en bijna even dik en het gebruikt dezelfde formaat magneetband als een gewone VHS-tape als het opnamemedium. S-VHS-C banden komen regelmatig voor en hebben een typisch lengte van  30-60 minuten video.

Hoe lang zijn mijn S-VHS-C tapes?

S-VHS-C band had meestal opname tijden van 20 minuten, 30 minuten en 60 minuten in de standaard opnamemodus. Als uw camcorder een long play opnamemodus had, konden deze zelfde videobanden tweemaal zolang opnemen, wat resulteert in banden met 40, 60 of zelfs 120 minuten aan beeldmateriaal.

Moet ik een adapter gebruiken om S-VHS-C tapes af te spelen in een videorecorder?

Omdat de S-VHS-C cassettes gebruik maken van dezelfde soort tape als een normale VHS, kunt u een adapter om uw banden af te spelen in een normale S-VHS videorecorder kopen (Opmerking: S-VHS-C  en VHS-C tapes zijn de enige soort van banden met een adapter voor VCR recorder. Er is geen adapter voor Digital8, Hi8, Video8 of miniDV tapes. S-VHS-C tapes zijn in principe kleiner en korter VHS-tapes.

Kunnen jullie ook VHS, S-VHS en VHS-C banden overzetten?

Zeker kunnen wij dat. Wij maken voor VHS, S-VHS, VHS-C en S-VHS-C gebruik van de nieuwste videorecorders. Voor de VHS-C en S-VHS-C gebruiken wij adapters om de banden in de recorders te plaatsen.

Waarom zou u uw S-VHS-C tapes overzetten?

Er zijn tal van redenen om uw S-VHS-C tape collectie over te zetten naar DVD of digitale bestanden. Ten eerste, videobanden verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Met de juiste opslag technieken kunnen S-VHS-C banden tot 25 jaar mee gaan, en soms zelfs langer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit  van S-VHS-C tapes gaan merkbare achteruit na slechts vijf jaar. 

Veel mensen beschikken niet langer over hun videorecorders, en het is steeds moeilijker om een ​​VHS speler te kopen, omdat deze grotendeels vervangen zijn door DVD en Blu-Ray DVD-spelers. Veel winkels hebben al geen videorecorders meer in hun assortiment en vervangende onderdelen zijn al helemaal moeilijk te vinden. Veel van onze klanten hebben enorme bibliotheken van home video’s maar zijn niet meer in staat om deze te bekijken, het digitaliseren van hun banden is de enige manier om weer van hun herinneringen te genieten.

Tenslotte, de voordelen van DVD’s of digitale bestanden via videobanden zijn talrijk. Omdat het digitaal is, kunnen DVD’s worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. Aangezien de meeste videorecorders zijn vervangen door dvd-spelers, kunt u weer  kijken naar uw home-movie herinneringen.DVD’s nemen ook veel minder ruimte in dan S-VHS-C tapes!

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw S-VHS-C naar DVD conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van videobanden naar DVD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit DVD van elke videoband krijgt. We maken gebruik van de beste videorecorder en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit DVD’s van uw videobanden.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw videobanden. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. Eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon op: 

+31 (0)30 7439244
, Facebook, Twitter of e-mail voor assistentie. Onze klantenservice is altijd blij om te helpen en beantwoord alle vragen die u misschien heeft.

Welke VHS tape-formaten accepteren jullie?

Scanpaleis accepteert de meeste gangbare consumenten formaten videobanden voor digitaliseren, en kunnen elke VHSS-VHS, VHS-C en S-VHS-C tapes overzetten naar DVD’s of digitale bestanden.

Krijg ik mijn mijn originele S-VHS-C banden terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw originele VHS, S-VHS, VHS-C en S-VHS-C banden samen met uw nieuwe DVD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn S-VHS-C band leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw S-VHS-C banden te digitaliseren omdat de S-VHS-C banden leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw videoband gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

Welke videoformaten digitaliseren wij?

VHS digitaliseren

 

SVHS digitaliseren

 

V2000 digitaliseren

 

Betamax digitaliseren

 

VHS-C digitaliseren

 

SVHS-C digitaliseren

 

DV digitaliseren

 

Hi8 digitaliseren

 

Video8 digitaliseren

 

Digital8 digitaliseren

 

miniDV digitaliseren

 

microMV digitaliseren

 

Laserdisc digitaliseren

 

 

VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€17,50€22,50€27,50
6 - 10€16,00€21,00€26,00
11 - 20€14,50€19,50€24,50
meer dan 20€13,00€18,00€23,00
VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
HD kwaliteit MP4 (720x576) *
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€22,50€27,50€32,50
6 - 10€21,00€26,00€31,00
11 - 20€19,50€24,50€29,50
meer dan 20€18,00€23,00€28,00
Onze prijslijst geldt voor de volgende videoformaten:

VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8,Digital 8, Video 8, miniDV, Video2000, Betamax, Laserdisk

* MP4 bestanden worden in HD kwaliteit opgeslagen.

 

 

Gratis retourzending bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!