VHS digitaliseren

VHS digitaliseren, uw video op usb-stick, harde schijf, Wetransfer of op DVD.

VHS digitaliseren: begin vandaag met het omzetten van uw VHS-banden op usb-stick door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier. Wij verwerken orders voor VHS naar usb-stick conversie , VHS-C naar usb-stick conversie, SVHS-C conversie en SVHS naar usb-stick conversie.

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

 VHS banden overzetten op dvd
VHS digitaliseren bij Scanpaleis biedt de beste beeldkwaliteit en ongelooflijke prijzen. U zult weer kunnen genieten van uw favoriete VHS-tape op een groot TV scherm, uw tablet, laptop of smartphone!

Onze VHS transfer service is vertrouwd bij zowel de professionals als de consumenten voor meer dan 10 jaar; in feite hebben onze technici letterlijk meer dan duizenden VHS naar MP4 conversies uitgevoerd, dus u kunt er gerust op zijn dat de VHS naar usb-stick overdracht met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Kan je ook VHS digitaliseren naar digitale bestanden die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw videotape als digitaal bestand (MP4 op usb-stick)om laten zetten die eenvoudig te bewerking is op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw transfer order of ervoor kiezen om uw videoband naar DVD om te laten zetten. 

Wat zijn VHS Tapes?

VHS staat voor Video Home System, en was een video-opname standaard ontwikkeld door JVC in 1971. VHS E-120 tapes zijn meest voorkomende en kunnen tot 2 uur video op standaard snelheid opnemen. Sommige mensen gebruiken VCR-tapes als ze VHS-tapes bedoelen omdat VHS-tapes spelen in een VCR, maar VHS-banden is de juiste term om te gebruiken.


Zelf vhs banden digitaliseren?

Waarom zou u uw VHS-tapes overzetten?

Er zijn tal van redenen om uw VHS tape collectie over te zetten naar digitale bestanden. Ten eerste, videobanden verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Met de juiste opslag technieken kan VHS banden tot 25 jaar mee gaan, en soms zelfs langer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit van VHS-tapes gaan merkbare achteruit na slechts vijf jaar.

Veel mensen beschikken niet langer over hun videorecorder, en het is steeds moeilijker om een ​​VHS-speler te kopen, omdat deze grotendeels vervangen zijn door digitale bestanden zoals MP4 op uw computer. VHS recorders zijn in de winkel niet meer te koop en worden ook niet meer geproduceerd. Veel van onze klanten hebben enorme bibliotheken van home video’s maar zijn niet meer in staat om deze te bekijken, het digitaliseren van hun banden is de enige manier om weer van hun herinneringen te genieten.

Tenslotte, de voordelen van digitale bestanden ten opzichte van videobanden zijn talrijk. Omdat het digitaal is, kunnen bestanden worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. Aangezien de meeste videorecorders zijn vervangen door computers, kunt u overal weer kijken naar uw home-movie herinneringen. Digitale bestanden nemen ook veel minder ruimte in dan VHS-tapes!

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw VHS naar MP4 conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van videobanden naar DVD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit digitaal bestand of DVD van elke videoband krijgt. We maken gebruik van de beste videorecorder en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit digitale bestanden of DVD’s van uw videobanden.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw videobanden. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de informatie op onze contactpagina.

Welke VHS tape-formaten accepteren jullie?

Scanpaleis accepteert de meeste gangbare consumenten formaten videobanden voor digitaliseren, en kunnen elke VHS, SVHS, VHS-C tapes of SVHS-C tapes overzetten naar digitale bestanden of dvd’s.

Krijg ik mijn mijn originele VHS banden terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw originele VHS, SVHS, VHS-C of SVHS-C banden samen met uw nieuwe DVD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn VHS-band leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw VHS banden te digitaliseren omdat de VHS banden leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw videoband gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€17,50€22,50€27,50
6 - 10€16,00€21,00€26,00
11 - 20€14,50€19,50€24,50
meer dan 20€13,00€18,00€23,00
VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV
Video2000 - Betamax - Laserdisc
HD kwaliteit MP4 (720x576) *
Prijs en tijd per band
Aantal banden0 - 2 uur2 - 4 uur4 - 6 uur
1 - 5€22,50€27,50€32,50
6 - 10€21,00€26,00€31,00
11 - 20€19,50€24,50€29,50
meer dan 20€18,00€23,00€28,00
Onze prijslijst geldt voor de volgende videoformaten:

VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8,Digital 8, Video 8, miniDV, Video2000, Betamax, Laserdisk

* MP4 bestanden worden in HD kwaliteit opgeslagen.

 

Welke videoformaten digitaliseren wij?

VHS digitaliseren

 

SVHS digitaliseren

 

V2000 digitaliseren

 

Betamax digitaliseren

 

VHS-C digitaliseren

 

SVHS-C digitaliseren

 

DV digitaliseren

 

Hi8 digitaliseren

 

Video8 digitaliseren

 

Digital8 digitaliseren

 

miniDV digitaliseren

 

microMV digitaliseren

 

Laserdisc digitaliseren

 

Gratis retourzending bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!