Videobanden digitaliseren

Videobanden digitaliseren naar mp4 of ProRes: consumenten- en professionele formaten 

Videobanden digitaliseren: professioneel en voordelig! U kunt bij Scanpaleis terecht voor alle gangbare videoformaten. Video digitaliseren naar usb-stick, dvd, harde schijf of verzenden via Wetransfer. Met meer dan 10.000 klanten de afgelopen jaren kunnen wij stellen dat wij een betrouwbaar adres zijn voor het omzetten van video.

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

Waarom zou u kiezen voor het digitaliseren van uw video’s bij Scanpaleis?

 • Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij toonaangevende experts in het digitaliseren van analoge media.
 • Wij willen benadrukken dat al onze digitaliseringsprocessen volledig worden uitgevoerd op onze locatie in Utrecht. Uw waardevolle herinneringen zijn bij ons veilig, omdat we strikt garanderen dat uw media nooit buiten onze faciliteit wordt verzonden voor verwerking, en zeker niet via de post naar het buitenland met het risico op verlies.
 • Uw waardevolle videobanden worden zonder extra kosten vakkundig omgezet naar het moderne en universeel ondersteunde MP4-formaat, aangezien de dvd op zijn einde is.
 • Profiteer van onze speciale aanbieding: ontvang de eerste USB-stick, ongeacht de grootte, voor slechts €15,-!
 • Wilt u volledige transparantie over de kosten? Bij Scanpaleis weet u vooraf precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Maak gebruik van onze handige prijsmodules op onze website of vraag eenvoudig een offerte aan.
 • Scanpaleis staat synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit. We streven ernaar om alleen het allerbeste aan onze klanten te leveren.
 • Ontdek ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige apparatuur, waarmee we al uw oude media op een professionele manier digitaliseren.
 • Twijfelt u nog over onze kwaliteit? Bekijk onze uitstekende beoordelingen op Google (4,9!) en op Trustpilot (4,8!) en laat u overtuigen door de ervaringen van onze tevreden klanten.

 

Videobanden digitaliseren

Professionele videobanden

Type 1: VHS - S-VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV

Prijs per band
Aantal bandenMP4MP4 hoge kwaliteit*
1€20,00€22,50
2 - 9€17,50€20,00
10 - 19€15,00€17,50
20 - 50€12,50€15,00
51 of meer€10,00€12,50
Type 2: V2000 - Betamax - Laserdisc - VCR - CVC - AKAI VK-30 - MicroMV
Prijs per band
Aantal bandenMP4MP4 hoge kwaliteit*
1€25,00€27,50
2 - 9€22,50€25,00
10 - 19€20,00€22,50
20 -50€17,50€20,00
51 of meer€15,00€17,50
Betacam - Betacam SP - Digital Betacam - Betacam SX - Betacam ISX - U-matic - U-matic SP - DV Large - DVCPRO - DVCPRO HD - XDCAM SD
MP4 of ProRes 422
Prijs per band
Aantal bandenMP4ProRes 422
1€27,50€32,50
2 - 9€25,00€30,00
10 - 19€22,50€27,50
20 of meer€20,00€25,00

Onze prijzen gelden voor deze videoformaten:

Type 1:

VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8,Digital 8, Video 8, miniDV

Type 2:

Video2000, Betamax, Laserdisk, VCR, CVC, microMV

Professioneel: 

U-matic, U-matic SP, Betacam, Betacam SP, Digital Betacam, XDCAM SD, MII Panasonic, DVCPRO 25, DVCPRO 50, DVCPRO-HD, DV large en HDV (miniDV en DV HD)

Ontvang de eerste USB-stick, ongeacht de grootte, voor slechts €15,-!

* MP4 bestanden worden in hoge kwaliteit kwaliteit opgeslagen.

 


	

		

	

		

Professioneel en Voordelig Video Digitaliseren bij Scanpaleis

Scanpaleis hanteert zeer voordelige tarieven, beginnend vanaf slechts €10,00 per stuk voor het digitaliseren van videobanden! Of u nu een particulier, bedrijf, museum of een andere instelling bent, wij bieden betrouwbare services voor het omzetten van uw waardevolle herinneringen naar digitale bestanden.

 • Betrouwbare Digitaliseringsservices

  • Met een indrukwekkende klantenkring van meer dan 10.000 tevreden klanten in de afgelopen jaren, zijn wij dé specialist in het digitaliseren van video’s naar een USB-stick, harde schijf of WeTransfer in MP4- of ProRes-formaat.

 

 • Flexibiliteit en Kwaliteit

  • De meeste videobanden digitaliseeropdrachten worden door Scanpaleis omgezet naar MP4-formaat en op een USB-stick gezet. Het voordeel hiervan is dat dit formaat goed te bewerken is op bijvoorbeeld een Mac of een PC. De bestanden worden hierbij op een usb-stick van Scanpaleis gezet. Wij brengen voor deze USB-stick slechts €15,- aan kosten in rekening. Uiteraard kunt u ook een usb-stick van uzelf aanleveren van voldoende grootte. Ook andere bestandsformaten zijn bespreekbaar.

Videobanden zijn kwetsbaar

Het is belangrijk om videobanden over te zetten naar een digitaal formaat omdat videobanden gevoelig zijn voor verschillende factoren, zoals stof, vocht, temperatuur en magnetische velden. Stof kan zich ophopen op de videoband en kan zo de kwaliteit van de opgeslagen informatie aantasten. Extreme temperaturen kunnen de magnetische oxide op de videoband beschadigen, waardoor de informatie die erop is opgeslagen verloren gaat. Vocht kan ervoor zorgen dat de banden gaan schimmelen, waardoor deze onherstelbaar beschadigd kunnen raken. Daarnaast kunnen magnetische velden van elektrische apparaten in de buurt de informatie op de videoband verstoren, wat kan leiden tot vervorming van het beeld en geluid.

Door videobanden over te zetten naar een digitaal formaat, wordt de informatie op de videoband veiliggesteld en kunnen de beelden en geluiden worden bewaard zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Digitale bestanden zijn minder gevoelig voor de invloed van externe factoren, zoals stof en magnetische velden. Bovendien kunnen digitale bestanden eenvoudig worden bewerkt en gedeeld met anderen, waardoor de herinneringen die zijn vastgelegd op de videoband toegankelijker worden gemaakt voor de toekomst.

VHS videoband naar MP4 op usb-stick
VHS videoband

VHS-c videoband omzetten naar MP4
VHS-c videoband

Hi8 videoband digitaal naar usb-stick, HDD, SSD of DVD
Hi8 videoband

mini DV video in digitaal formaat
mini DV videoband

Video2000 formaat naar MP4
Video2000 videoband

Video 8 videoband digitaliseren
Video 8 videoband

Digital 8 omzetten naar een digitaal formaat
Digital 8 videoband

Breng je Betamax-herinneringen tot leven met onze digitaliseringsservice!
Betamax videoband

Breng je oude Laserdisc-collectie tot leven met onze digitaliseringsservice!
Laserdisk – beeldplaat

Professionele videoformaten

Betacam digitaliseren

Betacam SP digitaliseren

digital betacam digitaliseren

u matic digitaliseren

HDV digitaliseren

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!