Overzicht reviews en referenties

ONZE REVIEWS

Ontdek onze uitstekende Google review score en Trustpilot review score! Klik eenvoudig op Trustpilot of Google om naar onze review-pagina te gaan en meer te lezen over de ervaringen van onze gewaardeerde klanten.

Alleen échte reviews van échte klanten

Wij plaatsen alleen échte reviews van échte klanten. Al onze reviews zijn dus afkomstig van onze eigen klanten. Ook zijn alle reviews vrijwillig verstrekt, ofwel op eigen initiatief van onze klanten of op uitnodiging. Wij plaatsen geen reviews tegen betaling of sponsoring.

Onze reviews worden op echtheid gecontroleerd

Onze Trustpilot-reviews worden allemaal gecontroleerd op echtheid door Trustpilot. Voor meer informatie over het reviewbeleid van Trustpilot, klik hier.

Wat betreft onze Google-reviews, deze worden niet direct geverifieerd door Google. Echter, Google voert wel controles uit op nepcontent en verwijdert valse reviews wanneer deze worden geïdentificeerd.

Omroep Venlo 6000 videobanden
Omroep Venlo 6000 videobanden

Dozen met videobanden in pand

Referenties

Scanpaleis heeft met trots een divers scala aan digitaliseringsopdrachten uitgevoerd voor uiteenlopende doelgroepen. Onze opdrachtgevers, met ruim 20.000 particulieren als grootste groep, variëren van musea tot landelijke en regionale omroepen, diverse culturele instellingen, bibliotheken, gerenommeerde bedrijven, ziekenhuizen, vliegtuigmaatschappijen en zelfs bekende tv-persoonlijkheden en musici.

Met meer dan 600 verschillende zakelijke opdrachtgevers hebben we niet alleen een indrukwekkende ervaring opgedaan, maar ook het vertrouwen van deze diverse klanten gewonnen. Wij hechten waarde aan privacy en respectvolle omgang met onze relaties, waardoor we ervoor hebben gekozen om niet zomaar namen en logo’s van opdrachtgevers op onze website te plaatsen. We begrijpen dat sommige projecten gevoelig zijn en niet alle klanten behoefte hebben aan publieke bekendheid.

Desondanks staan wij altijd klaar om onze ervaringen te delen en vertrouwelijke referenties te verstrekken aan potentiële klanten die meer willen weten over onze dienstverlening en de kwaliteit van ons werk.

Onze toewijding aan hoogwaardige digitalisering blijkt niet alleen uit ons trackrecord, maar ook uit onze recente stap in juli 2023: het verzamelen van geverifieerde klantbeoordelingen. We beperken ons hierbij tot het vragen om feedback en aanbevelingen van klanten die uitdrukkelijk toestemming hebben gegeven om hun ervaring te delen.

Deze verzameling geverifieerde klantbeoordelingen zal transparantie en authenticiteit bevorderen in onze branche.

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en kijken uit naar verdere uitbreiding van onze klantenkring. Onze belofte blijft onveranderd: hoogwaardige digitaliseringsdiensten leveren met de hoogste mate van integriteit en klanttevredenheid.

 

Wij delen graag, met toestemming van de klant, enkele bijzondere momenten met u, waarin wij met trots hebben samengewerkt met twee zeer gewaardeerde klanten.

Omroep Venlo

Voor Omroep Venlo hebben wij het voorrecht gehad om ruim 6000 professionele videobanden van diverse formaten, van “U-matic” tot “MII Panasonic,” te mogen digitaliseren naar het moderne en toegankelijke MP4-formaat. Deze waardevolle collectie is nu klaar om op eigentijdse wijze te worden bewaard en gedeeld.

 

Rijksmuseum van Oudheden

RMO Digitaliseeropdracht
RMO 26.000 dia’s naar TIF formaat

Een andere opmerkelijke samenwerking betreft het Rijksmuseum van Oudheden, waarvoor wij maar liefst 26.000 dia’s hebben mogen vastleggen. Deze omvatten niet alleen de gebruikelijke kleinbeeld dia’s, maar ook dia’s die tussen glas waren geplaatst. Al deze beelden zijn zorgvuldig gedigitaliseerd naar het hoogwaardige TIF-formaat, waardoor ze in hun oorspronkelijke pracht behouden blijven.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!