Onze werkwijze

 

Aanleveren van uw opdracht

Direct afleveren en ophalen in Utrecht. Dit is de plaats waar al het werkt plaats vindt. Hier zitten onze specialisten die u gelijk te woord kunnen staan. Heeft u speciale wensen? Heeft u een spoedopdracht? Heeft u een opdracht en wilt u 100% zeker zijn dat wij alles op tijd binnen hebben? Kom dan naar onze mooie zaak in Utrecht.

Gratis, via één van onze inleverpunten is waarschijnlijk de meest aantrekkelijke manier.
Uw materiaal wordt hierbij zonder verdere kosten door ons opgehaald en in de regel binnen 3 weken retour gebracht. Uw herinneringen worden in een genummerde box samen met uw opdrachtformulier gedaan. Zodra we de opdracht hebben opgehaald bij het inleverpunt krijgt u hiervan een bericht. We verwerken de opdracht en zodra de opdracht gereed is krijgt u hiervan een factuur. Na betaling van de opdracht wordt deze door ons teruggebracht naar het inleverpunt. Ook hiervan krijgt u bericht via e-mail.

  • Verzenden via bijvoorbeeld DHL, PostNL, UPS.

Uw materiaal zelf verzenden via bijvoorbeeld DHL, PostNL of UPS. De kosten voor het verzenden komen hierbij voor uw eigen regening. Via deze bedrijven kunt u ook uw materiaal aangetekend versturen. Via DHL heeft u de mogelijkheid om dit via een service punt van DHL parcel te doen. Belangrijk is dat u uw materiaal goed verpakt. Zodra we de opdracht binnen hebben krijgt u hiervan bericht. We verwerken de opdracht en zodra de opdracht gereed is krijgt u hiervan een factuur. Na betaling van de opdracht verzenden we uw opdracht via DHL. U krijgt hiervan bericht via e-mail. 

Gratis retourzending binnen Nederland bij opdrachten vanaf €100,-!

Wij kunnen uw materiaal ook bij u thuis ophalen. De kosten hiervoor zijn uiteraard hoger dan bij het verzenden via de post of de gratis service van een inleverpunt bij u in de buurt.

Verwerking van de opdracht

  • Uw materiaal wordt gecontroleerd en gelabeld

Al uw materiaal wordt gecontroleerd en waar mogelijk voorzien van een sticker met uw naam, opdrachtnummer en volgnummer. Uw bestanden worden dan ook voorzien van het volgnummer en eventueel de naam die u zelf hieraan heeft gegeven. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om dit label achteraf zelf aan te passen in de bestandsnaam.

Bijvoorbeeld:

Video 1 – Vakantie Oostenrijk 1997

Map 23 – Huwelijksfeest pa en ma

Audio 5 – Opname school reünie

  • Verwerking van uw aangeleverde media

Na controle en labelen van uw materiaal gaan we alles verwerken naar uw wensen en onze mogelijkheden. In bijna alle gevallen ondervinden wij geen problemen bij het overzetten van het materiaal. Natuurlijk kan het voorkomen dat bijvoorbeeld een videoband gebroken is maar die repareren we gewoon. Mochten we toch problemen tegenkomen waardoor uw materiaal niet naar onze tevredenheid kan worden omgezet dan nemen we contact met u op.

Natuurlijk is de kwaliteit sterk afhankelijk van de manier waarop en de condities waaronder het materiaal bewaard is de afgelopen jaren. 

  • Indien uw materiaal niet om te zetten is.

Als we niet in staat zijn om bijvoorbeeld een videoband te digitaliseren omdat deze leeg is of dusdanig van kwaliteit is dat omzetten geen zin heeft of schadelijk is voor onze apparatuur dan brengen we dit uiteraard niet in rekening.

  • Opslag van de bestanden bij Scanpaleis

Met uitzondering van video naar dvd conversie schrijven we alle bestanden centraal naar één van onze beveiligde QNAP (Quality Network Appliance Provider) NAS (Network Attached Storage) Servers. Het voordeel voor u is dat we bij vragen over de opdracht direct de bestanden kunnen bekijken en eventueel kunnen we u ook een link naar uw bestanden aanbieden om deze normaals te downloaden. Na een periode van 3 maanden verwijderen we de bestanden van de servers.

Uw bestanden worden hierna op een vooraf met u bepaalde manier overgezet naar bijvoorbeeld een usb-stick, harde schijf (hdd), solid state disk (ssd) of verzonden via een beveiligde downloadlink.

 

Afronden van uw digitaliseeropdracht

  • Facturatie en terugbezorging van uw opdracht

Via e-mail krijgt u van ons de factuur voor de geleverde diensten, de opslagmedia en het eventueel terugzenden via DHL van uw opdracht. Zodra de factuur is voldaan zorgen we er direct voor dat uw opdracht op de vooraf afgesproken manier wordt terugbezorgd. Voor onze klanten die de opdracht hebben afgeleverd bij onze vestiging in Utrecht bestaat de mogelijkheid om te pinnen of contant af te rekenen.

Uiteraard krijgt u al uw eigen materiaal terug. 

Veiligheid en garantie

 

 

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!