Opdrachtformulier

Opdrachtformulier digitaliseren

Opdrachtformulier digitaliseren thuis eenvoudig invullen.

Opdrachtformulier digitaliseren van videobanden, smalfilms, dia’s en negatieven of audio. Op deze pagina kunt u uw opdracht direct aanmelden via het opdrachtformulier.

Het aanmelden van de opdracht kan door het stap-voor-stap invullen van het opdrachtformulier digitaliseren. Zodra u klaar bent met invullen drukt u op verzenden. U krijgt dat binnen enkele minuten een bevestiging van hetgeen u heeft ingevuld. U kunt deze email uitprinten en bij de opdracht voegen. Indien u gekozen heeft voor het gratis verzenden via een inleverpunt kunt u deze daar inleveren. Wij krijgen een bericht van het inleverpunt zodra deze de opdracht in ontvangst heeft genomen. Indien u de opdracht via de post heeft verstuurd krijgt u een bevestiging zodra de opdracht bij Scanpaleis binnen is. Wij controleren hetgeen u heeft ingevuld met hetgeen wij hebben ontvangen. 

Het invullen van dit formulier verplicht tot niets.


	

		

 

Opdrachtformulier bij inleverpunt

U kunt ook een opdrachtformulier bij het inleverpunt invullen of laten invullen. Zodra wij de opdracht in Utrecht gaan verwerken krijgt u hiervan per email een bericht. Onze voorkeur gaat uit naar het invullen van het on-line opdrachtformulier. Dit voorkomt dat wij bijvoorbeeld een e-mail adres of een telefoonnummer niet goed kunnen lezen. Bij het invullen van het on-line opdrachtformulier krijgt u direct alles per e-mail bevestigd.

Levertijden Scanpaleis digitaliseeropdrachten

Bij Scanpaleis ervaren we momenteel een aanzienlijke vraag naar het digitaliseren van analoge media, wat heeft geresulteerd in een levertijd van 2 tot 3 weken. Voor smalfilm is het momenteel extra druk, daarom bedraagt de verwerkingstijd 3 weken. 

Voor spoedopdrachten blijft de mogelijkheid bestaan om uw opdracht binnen uw gewenste tijdskader te voltooien, zij het tegen extra kosten. We willen u nog steeds aanmoedigen om uw opdrachten persoonlijk bij ons in Utrecht af te leveren voor de snelste verwerking.

Ondanks de drukte blijven we streven naar het bieden van de best mogelijke service. We danken u voor uw begrip.

Kijk voor openingstijden op onze contact pagina.

Huidige levertijden

Video  2 tot 3 weken

Smalfilm  3 weken

Audio 2 tot 3 weken

Beeld 2 tot 3 weken

Professionele video 1 tot 2 weken

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!