Opdrachtformulier

Opdrachtformulier digitaliseren

Opdrachtformulier digitaliseren thuis eenvoudig invullen.

Opdrachtformulier digitaliseren van videobanden, smalfilms, dia’s en negatieven of audio. Op deze pagina kunt u uw opdracht direct aanmelden via het opdrachtformulier.

Het aanmelden van de opdracht kan door het stap-voor-stap invullen van het opdrachtformulier digitaliseren. Zodra u klaar bent met invullen drukt u op verzenden. U krijgt dat binnen enkele minuten een bevestiging van hetgeen u heeft ingevuld. U kunt deze email uitprinten en bij de opdracht voegen. Indien u gekozen heeft voor het gratis verzenden via een inleverpunt kunt u deze daar inleveren. Wij krijgen een bericht van het inleverpunt zodra deze de opdracht in ontvangst heeft genomen. Indien u de opdracht via de post heeft verstuurd krijgt u een bevestiging zodra de opdracht bij Scanpaleis binnen is. Wij controleren hetgeen u heeft ingevuld met hetgeen wij hebben ontvangen. 

Het invullen van dit formulier verplicht tot niets.


	

		

 

Opdrachtformulier bij inleverpunt

U kunt ook een opdrachtformulier bij het inleverpunt invullen of laten invullen. Zodra wij de opdracht in Utrecht gaan verwerken krijgt u hiervan per email een bericht. Onze voorkeur gaat uit naar het invullen van het on-line opdrachtformulier. Dit voorkomt dat wij bijvoorbeeld een e-mail adres of een telefoonnummer niet goed kunnen lezen. Bij het invullen van het on-line opdrachtformulier krijgt u direct alles per e-mail bevestigd.

Prijsinformatie digitaliseren

Een overzicht van alle prijsinformatie kunt u vinden op onze  pagina tarieven digitaliseren. Hier staan alle prijzen en de aantrekkelijke kortingen van de diverse media die Scanpaleis kan digitaliseren. Voor een overzicht van de prijzen en de overige informatie per soort gaat u naar:

Op bovenstaande pagina’s staan ook de handige prijsmodules. Hier kunt u precies uitrekenen wat u kwijt bent voor uw opdracht. Vul bijvoorbeeld in de prijsmodule videobanden het aantal banden, de lengte en de manier waarop u de banden gedigitaliseerd wil hebben en u krijgt direct de prijs te zien die wij in rekening brengen.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!