Reparatie van videobanden

Reparatie gebroken videoband 

Reparatie videobanden

Voor de reparatie van videobandjes bent u bij ons aan het juiste adres. De reparatie van een videoband kost bij ons €10,00 per band. Reparatie van videobanden is altijd in combinatie met een digitaliseer opdracht. In het uitzonderlijke geval dat de breuk ontstaat tijdens het proces van digitaliseren zijn de kosten voor ons. Is een band niet te repareren dan nemen we contact met u op. Bij de reparatie gaat er bijna altijd een klein stukje materiaal verloren. In de meeste gevallen zal u dit echter nauwelijks waarnemen.

  • mini DV bandje repareren
  • VHS band repareren
  • Hi8 bandje repareren

Reparatie smalfilm lassen

Reparatie smalfilm

We verzorgen ook reparaties van smalfilms. Het komt regelmatig voor dat uw oude smalfilms breken op de oude lassen. Tot en met 10 breuken per opdracht repareren we geheel kosteloos. Zijn het meer dan 10 breuken dan berekenen we €,025 per las.


Reparatie gebroken cassettebandje 

Reparatie cassettebandjes

Ook een cassettebandje kan breken. Gelukkig komt dit zelden voor. Voor de reparatie van cassettebandjes geldt hetzelfde tarief en voorwaarde als voor de reparatie van videobanden.


Beschimmelde videobanden herstellen 

Beschimmelde videobanden

Bij ons is het mogelijk om beschimmelde videobanden over te zetten. De mogelijkheid hiervan hangt af van de hoeveelheid schimmel en de locatie ervan, evenals de algehele kwaliteit van de opname. De kosten voor het bewerken en herstellen van de tape zodat de beelden naar een digitaal bestand kunnen worden overgezet bedragen €50,00 per band exclusief digitaliseren, indien handmatige behandeling vanwege de mate van schimmel nodig is. In de meeste gevallen vereist dit ook herhaalde reparaties van de band. Voor schimmel die eenvoudig met onze apparatuur kan worden verwijderd, rekenen we €10,00 per videoband. Indien mogelijk zullen we de tape ondanks de schimmel toch overzetten. Als dit niet mogelijk is, zullen we contact met u opnemen. Het wordt niet aangeraden om de tape na deze behandeling nog in een recorder te plaatsen.

 

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!