Reparatie van videobanden

Reparatie gebroken videoband 

Reparatie videobanden

Voor de reparatie van videobandjes bent u bij ons aan het juiste adres. De reparatie van een videoband kost bij ons €10,00 per band. Reparatie van videobanden is altijd in combinatie met een digitaliseer opdracht. In het uitzonderlijke geval dat de breuk ontstaat tijdens het proces van digitaliseren zijn de kosten voor ons. Is een band niet te repareren dan nemen we contact met u op. Bij de reparatie gaat er bijna altijd een kleinstukje materiaal verloren. In de meeste gevallen zal u dit echter nauwelijks waarnemen.

  • mini DV bandje repareren
  • VHS band repareren
  • Hi8 bandje repareren

Reparatie smalfilm lassen

Reparatie smalfilm

We verzorgen ook reparaties van smalfilms. Het komt regelmatig voor dat uw oude smalfilms breken op de oude lassen. Tot en met 10 breuken per opdracht repareren we geheel kosteloos. Zijn het meer dan 10 breuken dan berekenen we €,025 per las.


Reparatie gebroken cassettebandje 

Reparatie cassettebandjes

Ook een cassettebandje kan breken. Gelukkig komt dit zelden voor. Voor de reparatie van cassettebandjes geldt hetzelfde tarief en voorwaarde als voor de reparatie van videobanden.


Beschimmelde videobanden herstellen 

Beschimmelde videobanden

Het overzetten van beschimmelde videobanden is bij ons ook mogelijk. Het hangt van de hoeveelheid schimmel af en de plek waar de schimmel zit of de kwaliteit van de opname nog goed is. De kosten om de tape dusdanig te bewerken en te herstellen zodanig dat de beelden van de tape overgezet kunnen worden naar digitaal bestand bedragen €50,00 per band indien we dit door de hoeveelheid schimmel handmatig moeten doen. In de meeste gevallen moeten we ook de band meerdere keren repareren. Gaat het om schimmel die we met onze apparatuur eenvoudig kunnen verwijderen dan rekenen we hiervoor €10,00 per videoband. Kunnen we de tape ondanks de schimmel gewoon overzetten dan zullen we dit doen, is dat niet mogelijk dan nemen we contact met u op. Het is niet aan te raden om de tape hierna nog in een recorder te plaatsen.

 

Gratis retourzending binnen Nederland bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!