Reparatie van videobanden

Reparatie gebroken videoband 

Reparatie videobanden

Voor de reparatie van videobandjes bent u bij ons aan het juiste adres. De reparatie van een videoband kost bij ons €10,00 per band. Reparatie van videobanden is altijd in combinatie met een digitaliseer opdracht. In het uitzonderlijke geval dat de breuk ontstaat tijdens het proces van digitaliseren zijn de kosten voor ons. Is een band niet te repareren dan nemen we contact met u op. Bij de reparatie gaat er bijna altijd een kleinstukje materiaal verloren. In de meeste gevallen zal u dit echter nauwelijks waarnemen.

  • mini DV bandje repareren
  • VHS band repareren
  • Hi8 bandje repareren

Reparatie smalfilm lassen

Reparatie smalfilm

We verzorgen ook reparaties van smalfilms. Het komt regelmatig voor dat uw oude smalfilms breken op de oude lassen. Tot en met 10 breuken per opdracht repareren we geheel kosteloos. Zijn het meer dan 10 breuken dan berekenen we €,025 per las.


Reparatie gebroken cassettebandje 

Reparatie cassettebandjes

Ook een cassettebandje kan breken. Gelukkig komt dit zelden voor. Voor de reparatie van cassettebandjes geldt hetzelfde tarief en voorwaarde als voor de reparatie van videobanden.


Beschimmelde videobanden herstellen 

Beschimmelde videobanden

Het overzetten van beschimmelde videobanden is bij ons ook mogelijk. Het hangt van de hoeveelheid schimmel af en de plek waar de schimmel zit of de kwaliteit van de opname nog goed is. Ook is het voor ons van belang om te weten of u na het digitaliseren de band nog zou willen bewaren. Als de band nog bewaard moet blijven is het zaak om de schimmel in zijn geheel te verwijderen. De kosten hiervoor zijn €24,95. Kunnen we de tape ondanks de schimmel gewoon overzetten dan zullen we dit doen, is dat niet mogelijk dan nemen we contact met u op.

 

Gratis retourzending binnen Nederland bij opdrachten vanaf €100,-!

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!