sidebar

Uw Laserdisc op DVD of een digitaal bestand met de beste kwaliteit!

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

 Laserdisc digitaliseren

Scanpaleis Laserdisc naar DVD digitaliseer service biedt de beste beeldkwaliteit en ongelooflijke prijzen. U zult weer kunnen genieten van uw favoriete Laserdisc op een groot TV scherm, uw tablet, laptop of smartphone!

Onze Laserdisc transfer service is vertrouwd bij zowel de professionals als de consumenten voor meer dan 10 jaar; in feite hebben onze technici vele Laserdisc naar DVD conversies uitgevoerd, dus u kunt er gerust op zijn dat de Laserdisc naar DVD overdracht met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Begin vandaag met het omzetten van uw Laserdisc op DVD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier.

Kan je Laserdisc laten overzetten naar digitale bestanden om te bewerken?

Ja, u kunt uw laserdisc als digitaal bestand om laten zetten die eenvoudig te bewerking is op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw transfer order of ervoor kiezen om uw laserdisk naar DVD om te laten zetten. 

Wat zijn Laserdiscs?

LaserDisc ( LD ) is een home video formaat en de eerste commerciële optischeopslagmedium. De Laserdisc kwam voor het eerst op de markt in Noord-Amerika in 1978.

Hoewel het formaat in staat was om een hogere kwaliteit video en audio aan te bieden dan zijn rivalen VHS en Betamax videocassette systemen, is LaserDisc er nooit in geslaagd om wereldwijd een succes te worden, grotendeels te wijten aan de hoge kosten voor de spelers en video-titels en de onvermogen om van TV-programma’s op te nemen.

Waarom zou u uw Laserdisc overzetten?

Er is twee belangrijke redenen om uw Laserdisc collectie over te zetten naar DVD of digitale bestanden. Ten eerste, de apparatuur waarop u uw Laserdisk kan afspelen wordt niet meer geproduceerd. Het kost ook steeds meer moeite om een gebruikte goedwerkende Laserdisc speler te bemachtigen. Ten tweede, een Laserdisc is groot en onhandig. Omzetten naar een DVD of een digitaal bestand geeft veel nieuwe mogelijkheden om de video te bekijken.

Omdat het digitaal is, kunnen DVD’s worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. Aangezien de meeste Laserdisc spelers zijn vervangen door dvd-spelers, kunt u hierna weer naar uw films genieten.

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw Laserdisc naar DVD conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van Laserdiscs naar DVD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit DVD van elke Laserdisc krijgt. We maken gebruik van de beste apparatuur die nog beschikbaar is en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit DVD’s van uw Laserdiscs.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw Laserdiscs. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de informatie op onze contactpagina.

Krijg ik mijn mijn originele Laserdiscs terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw originele Laserdiscs samen met uw nieuwe DVD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn Laserdisc onleesbaar is?

Als we niet in staat zijn om één van uw Laserdiscs te digitaliseren omdat deze beschadigd is, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. Is dit het geval dan kunnen wij u hiermee helaas niet verder helpen.

 

Type 1: VHS - S-VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV

Prijs per band
Aantal bandenMP4MP4 hoge kwaliteit*
1€20,00€22,50
2 - 9€17,50€20,00
10 - 19€15,00€17,50
20 - 50€12,50€15,00
51 of meer€10,00€12,50
Type 2: V2000 - Betamax - Laserdisc - VCR - CVC - AKAI VK-30 - MicroMV
Prijs per band
Aantal bandenMP4MP4 hoge kwaliteit*
1€25,00€27,50
2 - 9€22,50€25,00
10 - 19€20,00€22,50
20 -50€17,50€20,00
51 of meer€15,00€17,50
Onze prijslijst geldt voor de volgende videoformaten:

VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8,Digital 8, Video 8, miniDV, Video2000, Betamax, Laserdisk

* MP4 bestanden worden in HD kwaliteit opgeslagen.

Overzicht
Welke consumenten videoformaten digitaliseren wij?
VHS
S-VHS
VHS-C
S-VHS-C
Hi8
miniDV
Video 8
Digital 8
Betamax
Laserdisc
Video 2000
MicroMV
VCR
AKAI VK-30
CVC
DVD
Professioneel

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!