Test pagina

DVCPRO

DVCPRO digitaliseren

Professionele Digitalisering van DVCPRO Videobanden

In bijna alle gevallen worden de professionele DVCPRO-videobanden omgezet naar een MP4-bestand en opgeslagen op een HDD (Hard Disk Drive), SSD (Solid State Drive) of USB-stick. Voor professionele doeleinden bieden wij ook de mogelijkheid om de bestanden op te slaan in het ProRes 422-formaat, en andere formaten zijn beschikbaar op aanvraag. Klanten kunnen erop rekenen dat wij de bestanden minimaal 1 maand bewaren.

Na voltooiing van de digitalisering kunnen de bestanden veilig, eenvoudig, snel en betrouwbaar worden verzonden naar uw gewenste bestemming via WeTransfer.

 

DVCPRO videoband digitaliseren

 

Professionele videobanden digitaliseren

Professionele videobanden

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van analoge videoarchieven voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw materiaal voor behoud in de toekomst. Bekijk hieronder het overzicht van de diverse professionele videoformaten die wij voor u kunnen omzetten.

Onze tarievenScanpaleis

InleverenOns Adres

Betacam - Betacam SP - Digital Betacam - Betacam SX - Betacam ISX - U-matic - U-matic SP - DV Large - DVCPRO - DVCPRO HD - XDCAM SD
MP4 of ProRes 422
Prijs per band
Aantal bandenMP4ProRes 422
1€27,50€32,50
2 - 9€25,00€30,00
10 - 19€22,50€27,50
20 of meer€20,00€25,00

In de meeste gevallen zetten wij uw materiaal om naar het bekende MP4 formaat. U kunt bij ons ook kiezen voor ProRes 422 welke meer geschikt is voor professionele producties


	

		

Overzicht van het DVCPRO-formaat en zijn evolutie

DVCPRO (ook bekend als DVCPRO25 of D-7) is een variatie op het DV-formaat en werd in 1995 door Panasonic geïntroduceerd voor professioneel en omroepgebruik.

Net als bij alle DV-formaten, gebruikt DVCPRO tape die ¼-inch (6,35 mm) breed is, maar DVCPRO gebruikt metal particle (MP) tape in plaats van metaalverdamping. DVCPRO voegt ook een analoge audiotrack en een controletrack toe om het bewerken te vergemakkelijken.

DVCPRO50 werd geïntroduceerd in 1997 en gebruikte twee DV-codecs parallel, waardoor de gegevenssnelheid ten opzichte van de oorspronkelijke DVCPRO werd verdubbeld tot 50 Mbps. DVCPRO50-decks kunnen DVCPRO-tapes gebruiken, maar de tape wordt op twee keer zo snel afgespeeld, dus de capaciteit wordt gehalveerd.

Panasonic stopte rond 2013 met de verkoop van apparatuur met videobanden.

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!