Vacature pagina

Als digitaliseren en klantencontact jouw ding is, word dan onze nieuwe Zaterdag Medewerker Digitaliseren.

Gezocht: zaterdag medewerker digitaliseren & klanten ontvangst (oude) media in Utrecht.

Kan jij nauwkeurig en zelfstandig werken? Dan is dit zeker iets voor jou! Scanpaleis is op zoek naar mensen die hulp kunnen bieden bij het digitaliseren en inscannen van diverse soorten media en ontvangst van klanten en het innemen van nieuwe opdrachten. Media die je tegen kunt komen zijn; videobanden, smalfilms, dia’s, negatieven, professionele video, boeken, foto’s en krantenartikelen. Scanpaleis levert altijd kwaliteit en hiervoor gaan we tot het uiterste. Daarom is het van belang dat je dit werk altijd nauwkeurig doet. Je zult vooral zelfstandig werken, dus de verantwoordelijkheid moet je wel aankunnen! 

Minimaal MBO werk- en denkniveau.

Je werkt nauwkeurig. Verder vind je het niet erg om zelfstandig aan de bak te gaan. 

Je bent bijna iedere zaterdag beschikbaar. In verband met grote drukte is het ook mogelijk dat wij in overleg ook op andere dagen en eventueel in de avonduren een beroep op je gaan doen. In de vakantieperiode is het mogelijk om meerdere dagen te werken. 

Focus en concentratie en goed klantencontact zijn drie goede eigenschappen van jou! 

Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht en goed te bereiken met het OV. Je werkdag is op zaterdag van 09:00 – 17:00 uur.
Je gaat bij ons werken met vertrouwelijke materiaal, dus je bent verplicht om een VOG aan te vragen voordat je kunt starten met deze functie. De kosten voor de VOG worden vergoed door Scanpaleis.

Sollicitatieprocedure:

Herken jij je in bovenstaande beschrijving en wil je graag deel gaan uitmaken van een uniek bedrijf? Stuur dan jouw CV en een korte motivatie naar info@scanpaleis.nl t.a.v. Indra de Zeeuw.

 

 

 

 

 

Vacature Zaterdag Medewerker Scanpaleis 

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!