VHS naar DVD

VHS naar DVD, uw video op USB-stick, DVD of harde schijf.

VHS naar DVD: begin vandaag met het omzetten van uw VHS-banden op DVD door het invullen van het Scanpaleis opdrachtformulier. Wij verwerken orders voor VHS naar DVD conversie , VHS-C naar DVD conversie, SVHS-C conversie en SVHS naar DVD conversie.

Ga direct naar al onze scherpe tarieven!

 VHS naar DVD digitaliseren naar dvd
VHS digitaliseren bij Scanpaleis biedt de beste beeldkwaliteit en ongelooflijke prijzen. U zult weer kunnen genieten van uw favoriete VHS-tape op een groot TV scherm, uw tablet, laptop of smartphone!

Onze VHS transfer service is vertrouwd bij zowel de professionals als de consumenten voor meer dan 10 jaar; in feite hebben onze technici letterlijk meer dan duizenden VHS naar DVD conversies uitgevoerd, dus u kunt er gerust op zijn dat de VHS naar DVD overdracht met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld.

Kan je ook VHS digitaliseren naar digitale bestanden die te bewerken zijn?

Ja, u kunt uw videotape als digitaal bestand om laten zetten die eenvoudig te bewerking is op uw computer thuis. U kunt een digitaal bestand toevoegen aan uw transfer order of ervoor kiezen om uw videoband naar DVD om te laten zetten. 

Wat zijn VHS Tapes?

VHS staat voor Video Home System, en was een video-opname standaard ontwikkeld door JVC in 1971. VHS E-120 tapes zijn meest voorkomende en kunnen tot 2 uur video op standaard snelheid opnemen. Sommige mensen gebruiken VCR-tapes als ze VHS-tapes bedoelen omdat VHS-tapes spelen in een VCR, maar VHS-banden is de juiste term om te gebruiken.


Zelf vhs banden digitaliseren?

Waarom zou u uw VHS naar DVD overzetten?

Er zijn tal van redenen om uw VHS tape collectie over te zetten naar DVD of digitale bestanden. Ten eerste, videobanden verslechteren na verloop van tijd omdat het een magnetisch medium is. Met de juiste opslag technieken kan VHS banden tot 25 jaar mee gaan, en soms zelfs langer. Dat gezegd hebbende, de kwaliteit van VHS-tapes gaan merkbare achteruit na slechts vijf jaar.

Veel mensen beschikken niet langer over hun videorecorder, en het is steeds moeilijker om een ​​VHS-speler te kopen, omdat deze grotendeels vervangen zijn door DVD en Blu-Ray DVD-spelers. Veel winkels hebben al geen videorecorders meer in hun assortiment en vervangende onderdelen zijn al helemaal moeilijk te vinden. Veel van onze klanten hebben enorme bibliotheken van home video’s maar zijn niet meer in staat om deze te bekijken, het digitaliseren van hun banden is de enige manier om weer van hun herinneringen te genieten.

Tenslotte, de voordelen van DVD’s of digitale bestanden ten opzichte van videobanden zijn talrijk. Omdat het digitaal is, kunnen DVD’s worden gekopieerd, zonder enig kwaliteitsverlies. Aangezien de meeste videorecorders zijn vervangen door dvd-spelers, kunt u overal weer kijken naar uw home-movie herinneringen. DVD’s nemen ook veel minder ruimte in dan VHS-tapes!

Waarom zou u  Scanpaleis kiezen voor uw VHS naar DVD conversie?

Ervaring – Scanpaleis is ruim 10 jaar geleden begonnen met het omzetten van videobanden naar DVD. Als gevolg daarvan hebben wij een proces ontwikkeld welke ervoor zorgt dat onze klanten een hoge kwaliteit DVD van elke videoband krijgt. We maken gebruik van de beste videorecorder en opname-apparatuur en zijn trots op het produceren van de hoogste kwaliteit DVD’s van uw videobanden.

Service en garantie – Scanpaleis biedt altijd het hoogste niveau van de zorg voor uw videobanden. Met ruim 10.000 tevreden klanten de afgelopen jaren mogen wij stellen dat wij service en garantie bieden. Wij zijn van mening dat het veiligstellen van uw herinneringen voor de komende jaren van het grootste belang is. Wij zijn in al die jaren nog nooit één herinnering kwijt geraakt.

Uitstekende klantenservice – Wij zijn trots op het toegankelijk zijn voor al onze klanten, en een vriendelijke stem is slechts een telefoontje verwijderd. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de informatie op onze contactpagina.

Welke VHS tape-formaten accepteren jullie?

Scanpaleis accepteert de meeste gangbare consumenten formaten videobanden voor digitaliseren, en kunnen elke VHS, SVHS, VHS-C tapes of SVHS-C tapes overzetten naar DVD’s of digitale bestanden.

Krijg ik mijn mijn originele VHS banden terug?

Ja, natuurlijk, als uw bestelling is voltooid, krijgt u uw originele VHS, SVHS, VHS-C of SVHS-C banden samen met uw nieuwe DVD’s of digitale bestanden gewoon weer terug.

Wat als mijn VHS-band leeg of gebroken is?

Als we niet in staat zijn om één van uw VHS banden te digitaliseren omdat de VHS banden leeg of gebroken zijn, dan brengen wij geen de kosten voor het digitaliseren in rekening. In het geval uw videoband gebroken is dan bieden wij aan de band te repareren. Indien het mogelijk is om de band te repareren dan zullen wij hierna de band alsnog digitaliseren.

Welke videoformaten digitaliseren wij?

VHS digitaliseren

 

SVHS digitaliseren

 

V2000 digitaliseren

 

Betamax digitaliseren

 

VHS-C digitaliseren

 

SVHS-C digitaliseren

 

DV digitaliseren

 

Hi8 digitaliseren

 

Video8 digitaliseren

 

Digital8 digitaliseren

 

miniDV digitaliseren

 

microMV digitaliseren

 

Laserdisc digitaliseren

 

 

Type 1: VHS - S-VHS - VHSC - Hi8 - Digital 8 - Video 8 - miniDV

Prijs per band
Aantal bandenMP4MP4 hoge kwaliteit*
1€20,00€22,50
2 - 9€17,50€20,00
10 - 19€15,00€17,50
20 - 50€12,50€15,00
51 of meer€10,00€12,50
Type 2: V2000 - Betamax - Laserdisc - VCR - CVC - AKAI VK-30 - MicroMV
Prijs per band
Aantal bandenMP4MP4 hoge kwaliteit*
1€25,00€27,50
2 - 9€22,50€25,00
10 - 19€20,00€22,50
20 -50€17,50€20,00
51 of meer€15,00€17,50
Onze prijslijst geldt voor de volgende videoformaten:

VHS, VHS-C, S-VHS, Hi8,Digital 8, Video 8, miniDV, Video2000, Betamax, Laserdisk

* MP4 bestanden worden in HD kwaliteit opgeslagen.

 


	

		
 

Digitaliseer je herinneringen voor minder! Bekijk onze lage tarieven nu.

Laat uw video-, film-, geluid- & beeldmateriaal digitaliseren door Scanpaleis!